USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Депутат Ткачук хвилюється про долю грошей для Японії

13 Серпня 2011 09:21
Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук (на фото) 12 серпня надіслав офіційне звернення до депутата міськради Антона Сосновського з проханням повідомити, куди пішли гроші зібрані для постраждалих від землетрусу в Японії, які ще у березні у центрі міста збирали представники організації «Волинський блок», яку очолює Сосновський.

Нагадаємо, що 11 березня цього року в Японії стався сильний землетрус , внаслідок якого понад 12 тисяч жителів загинули, а країна понесла значні збитки та руйнування. Допомогти японцям вирішив депутат Луцької міської ради Антон Сосновський, ініціювавши збір коштів на Театральному майдані Луцька.

Депутат Євгеній Ткачук розказує, що сам пожертвував гроші під час цієї акції, а тому йому цікаво, чи потрапила вона за призначенням.

Прошу надати детальну інформацію щодо суми, на який рахунок, за яким призначенням було надіслано кошти зібрані на допомогу постраждалим від землетрусу у Японії, йдеться у зверненні Ткачука.

«З’явилася інформація – не знаю чи це правда, – що ці кошти з Луцька не направлялися. А так, як я давав частину коштів, то мені було б цікаво, куди вони пішли», - прокоментував своє звернення Ткачук.

«Я вважаю, що як збираються благодійні кошти вони мали б озвучити скільки зібрано. Тишком, нишком – я нічого не чую. Сказали би – такий то рахунок. Також ми цього не знаємо. Можливо, у мене немає достовірної інформації, то я хотів би аби Антон Сосновський дав таку відповідь. Якщо він їх перечислив – то йому хвала тільки і подяка», - додав депутат Ткачук.
Особисто з колегою з цього приводу Ткачук не спілкувався і каже, що повірить лише офіційним документам.

Також Ткачук заперечує, що його претензія до Сосноського пов’язана з конфліктом між ними, одним з виявів якого стала нещодавня суперечка депутатів під час засідання комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ото Показати IP 13 Серпня 2011 11:22
в минулому скликанні клоуном був Козюра, а зараз стали Ткачук і Сосновський ( козюра після приходу Романюка, який є чи був колегою татка вже не хохмить заявами з випученими очима)))
Юрій Показати IP 13 Серпня 2011 13:52
Абсолютно правильно. Сосновському і іншим "благодійникам" за за збори з піаром потрібно відповідати. І такі звіти мають бути системними - після кожної акції, в засобах масової інформації. А не так, що попіарились, зібрали грошей і самі ж вирішили де погуляти чи в інше місце пристроїти кошти. По даному випадку хотілося б побачити офіційний звіт Сосоновського та К на ВН.
читач Показати IP 13 Серпня 2011 17:26
здається ім'я Євген є українським аналогом російського Євгеній ))
Bankir Показати IP 13 Серпня 2011 18:13
Євгеній, займись краще роботою, а не бджоли крутять тобі в .... . Крути гайки!
Гепезовець Показати IP 13 Серпня 2011 20:55
А мене хвилює те,що Женік добудовує якусь фігню до своєї квартири і псує архітектуру міста.
Банк-о-мат Показати IP 14 Серпня 2011 00:29
Ткачук проти Сосновського? Точніше Романюк проти Кравчука. Чия ж команда переможе? Оце то трілєр!
!!! Показати IP 15 Серпня 2011 08:43
Терміново відшукати зібрані гроші! Сьогодні саме зібраної суми не вистачає для відновлення економічного потенціалу! Отєчєство в опасності!
сторонній Показати IP 15 Серпня 2011 08:59
переможе Кравчук,бо підлості і підступності йому не займати,а Романюк літає в хмарах і мріє,що сприяє цьому.
Юрій Показати IP 15 Серпня 2011 09:24
Я теж давав власні кошти на допомогу японському народу! але чи дійшли вони? чи були перераховані??? чекаємо на оприлюднення від Сосновського!!!
Михайло Показати IP 15 Серпня 2011 12:12
Шановні лучани! не будьте такими наївними! Щоб сасницький комусь якісь гроші віддав, смішно...)пан сасницький пропіарився тиждень, і благодійністьнакрилася ж*пою
віктор Показати IP 16 Серпня 2011 08:22
так підтримаємо японію купівлею нового кукурудзера... браво ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus