USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Діти на Волині показали, як бачать майбутнє Нацбанку. ФОТО

30 Квітня 2013 16:45
Перший тур ІІ Всеукраїнський конкурсу дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього» завершився.

Про це інформує прес-служба управління Національного банку України у Волинській області.

Конкурс започаткував Національний банк України
з метою популяризації своєї діяльності, підвищення рівня знань дітей про функції та завдання центрального банку держави, а також виявлення їх творчих здібностей.

Так, нагородження та вручення грамот та призів переможцям першого туру конкурсу відбулося в управлінні Національного банку України у Волинській області 25 квітня. Загалом у конкурсі взяли участь понад 50 дітей із Луцька та області віком від 9 до 15 років.

Оцінювала малюнки учасників комісія у складі представників управління Національного банку, Луцької дитячої художньої школи та Палацу учнівської молоді.

Національний банк майбутнього очима дітей постає установою, яка здатна виконувати свої завдання відповідно до вимог епохи космічного розвитку людства, виступає скарбницею і запорукою добробуту людей.

В основному, учасники малювали як саму будівлю банку у майбутньому, так і клієнтів банку, які будуть користуватись його послугами.

Переможці першого туру конкурсу:
І місце - Ірина Жила з роботою «Національний банк України – центр міжвалютних операцій всіх цивілізацій»;
ІІ місце - Назарій Веремко з роботою «Золотий дощ добробуту»;
ІІІ місце - Анастасія Юрова з роботою «Банк майбутнього, що обслуговує навіть монстрів та бізнес-партнер всіх галактик».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus