USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Діти зробили ялинку з часнику. ФОТО

27 Грудня 2011 17:37
У передсвяткові дні екологи вчили діток берегти природу ‒ відкрили виставку ялинок, зроблених з природних матеріалів.
Про це повідомили в Держекоінспекції Волині.
За ініціативи Держекоінспекції у Волинській області та Ківерцівського районного еколого-натуралістичного центру проведено акцію «Подаруй життя ялинці», в рамках якої відкрито виставку робіт – створених руками ялинок з природних матеріалів.
Експонати виставки вражають своєю красою і неповторністю, тут ялиночки виготовлені з пір’я, часнику, соняшникового насіння, макаронів, горіхів та іншого, ‒ зазначають екологи.




За словами організаторів, метою проведення акції є навчити дітей любити й берегти природу та переконати в тому, що зроблена власними руками ялинка ні в якому разі не зменшить святковий настрій, а навпаки ‒ принесе радість та усвідомлення того, що у лісі залишилось жити дерево, яке допоможе усім дихати чистим повітрям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus