USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Для профілактики грипу мавп обкурюють хвоєю і поять кагором

5 Листопада 2009 17:03
Тварини також хворіють на грип. У Красноярському зоопарку, щоб мавпи не підхопили небезпечний вірус, чотирилапих вихованців обкурюють хвоєю, годують часником та цибулею, а також дають пити кагор. Про це повідомляють «Волинські новини».
Близько двох десятків мавп красноярського муніципального зоопарку «Роєв струмок» у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в місті у якості профілактики грипу отримують кагор.
Як вважає заступник директора зоопарку Юрій Махров, це один із найбільш дієвих методів профілактики, так як міцне вино підвищує імунітет мавп.
«Примати схильні до тих же захворювань, як і люди. Щорічно в період підйому захворюваності на ГРВІ ми посилюємо заходи профілактики серед мавп, але цього року підійшли особливо серйозно: додаємо в їжу фітонциди цибулі та часнику, насичуємо повітря ароматами хвойних рослин (ялиця, сосна) , видаємо раз на три дні по одній чайній ложці кагору», – розповів Махров.
Нагадаємо, в Америці зафіксований перший випадок зараження вірусом свинячого грипу кота.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 6 Листопада 2009 14:56
Так то ж для мавп і знову ж таки не у нас. Хотілося би щоб і про людей почали турбуватись нарешті на належному рівні. А то всі закликають ходити в марлевих масках, їх в аптекахне було, так і нема. Чув правда, що сьогодні одна з ролітичних сил на Варшавському ринку піарилася, роздаваючи безкоштовно маски продавцям. Ну хоч щось.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus