USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

До весняної толоки цьогоріч залучать рекордну кількість лучан

6 Березня 2018 17:29
Організаційні ппитання підготовки толоки з прибирання Луцька вирішували на нараді, яка відбулася 6 березня за участю першого заступника міського голови Григорія Недопада, заступника міського голови Костянтина Петрочука, радника міського голови Ігоря Поліщука. На нараду були запрошені керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, які забезпечують благоустрій у місті.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Ігор Поліщук, розпочинаючи нараду, сказав: “Наше завдання, щоб толока мала не лише практичне значення, а й допомогла об'єднати лучан, які єдині у своєму прагненні бачити місто чистим і прибраним. Нам потрібно розробити потужну інформаційну кампанію для максимального залучення людей для участі у толоці. Потрібно оперативно розробити план заходів і приступити до його впровадження, адже часу на організаційні питання залишається небагато”.

Та згодом на своїй сторінці у Фейсбуці додав, що цього року до весняних толок планують залучити найбільшу кількість лучан за всю історію для спільного прибирання міста. Після толоки лучани матимуть можливість гарно поспілкуватися за чаєм/кавою та різними смаколиками для гарного настрою, зазначив Ігор Поліщук.

Учасники наради висловили думку, що найефективніше толоку проводити, коли зменшиться кількість вологи у парках і скверах, це найкраще робити 20 та 21 квітня (п’ятниця і субота).

Було напрацьовано пропозиції з підготовки та проведення інформаційної кампанії (виготовлення та розміщення промоційних роликів, повідомлень, статей) у засобах масової інформації з використанням білбордів. Також вирішили підготувати запрошення для представників бізнесу, підприємств, установ, організацій, закладів різних форм власності для участі у толоці.

Окрім того, дали відповідні доручення підготувати інвентар для роботи та транспорт для вивезення сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Віктор Показати IP 6 Березня 2018 17:50
За що комунальники зарплату отримують?! Живу з кордоном вже багато років, і неразу не чув про щось подібне. Заганяти людей на ваші"толоки", це пережиток совкового "суботника". А як же декомунізація??? Чи це полягає лише в заміні назви?? Кожен за свою роботу повинен отримувати платню!! Якщо ви не платите, ви використовуєте рабську силу. Чим ви краще комуняк?!
упс до Віктор Показати IP 6 Березня 2018 18:14
І проводять акурат до дня народження Леніна!!!отак і живем від 1917року...
З Віктором. Показати IP 6 Березня 2018 18:12
Соромно. На рекламну кампанію, білборди, смаколики кошти є. А щоб підтримувати порядок протягом року немає. Якось дивно. Ще б пам'ятник вождю пролетаріату з колодою.
Вася до З Віктором. Показати IP 6 Березня 2018 18:41
Це соціальна реклама, вона безкоштовна
Хаха несмішіть Показати IP 6 Березня 2018 18:29
Вони справді думають що прийде рекордна кількість людей безкоштовно попахати за чай/каву/пряники?
Я що дурень Показати IP 6 Березня 2018 22:29
Піду по прибираю а потім ту землю рішенням ради якомусь забудовнику віддадуть
Анонім Показати IP 6 Березня 2018 22:43
Пропозиція правильна! Ставиться завдання прибрати так, як бажають жителі громади. Як що наведення порядку методом волонтерства рахувати совком, то той хто думае так хай бере і використовуе лопату.
Анна Показати IP 7 Березня 2018 12:04
Я проживаю в багатоквартирному будинку, який не закріплений за жодним ЖЕКом. Аварійні і поточні ремонти, прибирання біля будинку і в під"їзді - все робимо за власні кошти, власними силами. Звернення в Департамент ЖКГ про ремонт заїзду до будинку (це не подвір"я) залишилась без уваги. Звернення до депутата також залишилось без уваги. Тепер нас закликають прибирати Луцьк за харчі.
Анна Показати IP 7 Березня 2018 14:39
краще не тратьте гроші на чай каву і смаколики, а доручіть цю роботу безробітним і заплатіть їм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus