USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

До дня святого Валентина зварили гламурне пиво з рожевою пінкою

12 Лютого 2010 13:47
У Празі зварили 500 літрів ексклюзивного пива для закоханих. Щоб досягти такого незвичайного ефекту, додали спеціальні трави та мед.
Чеські автори запевняють: цей напій – спеціально для закоханих дам. Їм має сподобатися дещо солодкуватий смак та романтичний колір. Нове пиво називається «Чеський Валентин». Його зварили небагато – лише п’ятсот літрів – на пробу. Продають в одному барі. Коштує рожеве задоволення три євро за півлітра. Попри таку ціну, першої партії пива вже майже не залишилося. А до Дня Валентина – ще цілих два дні. Тож доведеться варити знову, – передає сайт Нового каналу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 12 Лютого 2010 22:20
Пиво з кожним роком стає все більш наближеним бути до похідного від - пійшло, а не як раніше - пиття, що тамує спрагу. Колишнє жигулівське розбавлене водою було справжнім і не несло шкоди, а тепер суцільний денатурат. А тут ще рожеву хімію роблять з нього. Повбивав би, куме!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus