USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До кінця сезону оздоровлять 64% волинських школярів

14 Серпня 2013 09:51
Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Курилюк взяв участь у виїзному засідання обласної міжвідомчої комісії з питань проведення оздоровлення та відпочинку дітей. Під час засідання аналізували організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей у Рожищенському, Локачинському та Горохівському районах, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Окрему увагу на засіданні приділили літньому оздоровленню дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Як зазначив Олександр Курилюк, особливістю організації літнього оздоровлення дітей на Волині є те, що зі 120 тисяч дітей шкільного віку, майже дві третини це – діти пільгових категорій. Майже половина з них потребують першочергового оздоровлення. Це – діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з багатодітних і малозабезпечених сімей.

Традиційно оздоровчими послугами в області користуються 100% дітей-сиріт та дітей без батьківської опіки, по 70% – дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Діти-інваліди оздоровлюються в санаторіях України та області. Також школярі пільгових категорій направляються до ДПУ «МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ «Молода гвардія».

Всього, за станом на 1 серпня в області відпочили та оздоровилися 55% дітей шкільного віку. До кінця сезону планується цей показник збільшити до 64%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus