USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька приїде автор роману «Залишенець»

29 Липня 2011 10:57
У Луцьк для участі у фестивалі "Бандерштат" приїде письменник Василь Шкляр, де презентує свій роман "Залишенець. Чорний ворон"

Про це 29 липня повідомив сайт фестивалю.

На фестиваль українського духу “Бандерштат-2011″ погодився приїхати письменник Василь Шкляр. На зустрічі з громадськістю він презентує роман “Залишенець. Чорний ворон”, - йдеться у повідомленні.

Довідково:

Василь Шкляр (10 червня 1951, с. Ганжалівка Лисянського району Черкаської області) — український письменник, політичний діяч. Один із найвідоміших і найбільш читаних сучасних українських письменників (деякі оглядачі називають його «батьком українського бестселера»)

Рішенням Комітету з Національної премії України ім. Т.Шевченка визнаний лауреатом Шевченківської премії 2011 року.

Роман «Залишенець. Чорний ворон» відтворює одну з найдраматичніших і найбільш замовчуваних сторінок української історії — боротьбу українських повстанців проти окупаційної влади у 1920-х роках.

Роман написано на основі історичних документів. Автор працював над романом майже 13 років.

Загальний тираж сягнув 47 тис. екземплярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Др.Фройд Показати IP 29 Липня 2011 12:42
Книга обов’язкова до прочитання усім!!! хто вважає себе Українцем! Глибока, чуттєва, насичена і, звичайно, патріотична...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus