USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька приїде легенда джазу Карл Фріерсон

4 Серпня 2011 12:24
У рамках фестивалю Art Jazz Cooperation 2011, що пройде в Луцьку з 3 по 5 вересня в Луцьку виступить соліст відомого німецького гурту De Phazz.

Протягом фестивалю очікується виступи відомих джаз-виконавців з Польщі, України, Німеччини, Чехії та Білорусі.

Цьогорічним спеціально запрошеним гостем фестивалю Art Jazz Cooperation 2011 стане голос та душа легендарної групи De Phazz - Karl Frierson з спільною програмою з Aсoustiс Quartet - харизматичним молодим колективом з Харкова, - йдеться на сайті джазового фестивалю.

Виступ музиканта очікується 3 вересня у Луцьку та 4 в Рівному.

Як повідомили організатори фестивалю, максимальна ціна на квитки в Луцьку буде 50 гривень у суботу 3 вересня та 30 гривень у неділю. Також розглядається варіант для пільгового пропуску на фестиваль студентів.

У програмі четвертого за рахунком фестивалю будуть виступи музикантів, джем-сейшн (джазова імпровізація), майстер-класи, фотоконкурс та фотовиставки, що пройде з 2 по 9 вересня.

Представники образотворчого мистецтва в рамках фестивалю приймуть участь в імпровізації «КвікПік». Нею передбачається, що художники писатимуть свої полотна під впливом джазової музики. Серед майстер-класів у Луцьку також навчання гри на бандурі, як джазовому інструменті.
Фестиваль паралельно відбуватиметься у Рівному та Луцьку. На Волині фест відбудеться в стінах замку Любарта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пупо Показати IP 4 Серпня 2011 21:57
Не зрозуміло: на сайті і в даних новинах - різна інформація. Там написано - що фестиваль патронує лише Рівненський міський голова, а луцького немає. Там пише що концерти у рівному - тут - що в Луцьку, там - що білети - від 80 гривень за участю Карла Фріерсона - тут - до 50 гривень. Хто може врешті написати ясно?
Лучано Показати IP 4 Серпня 2011 22:23
Ця легенда джазу - тільки й відомий тим, що по Україні їздить. Ні голосу, ні стилю. Повний дешевий лохотрон. Подивіться в неті.
Тетянка Показати IP 5 Серпня 2011 10:05
Організатори фестивалю: Волинська обласна громадська організація «Луцький джаз-клуб» Рівненська обласна громадська організація джаз-клуб «ДжЕм» «АРТ Хаус» смт. Клевань Впродовж останніх років фестиваль традиційно підтримують Патронат Міський Голова м. Рівне Володимир Хомко Міський Голова м. Луцька Микола Романюк Управління культури та туризму Рівненської та Волинської Обласних Державних Адміністрацій Генеральне консульство Республіки Польща у м. Луцьк Руський культурний центр Концерти будуть як у Луцьку, так і в Рівному. Тому що це спільний фестиваль, який проходить на території двох міст. Але так як у місті Рівне концерти будуть в театрі, то квитки дорожчі. Фріерсон в перший день 3 вересня виступатиме у Луцьку та 4 в Рівному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus