USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«DukeTime» подарував лучанам частинку Одеси. ФОТО

18 Листопада 2013 08:13
Пісні українською, англійською, російською, французькою, грузинською, італійською та мовою їдиш присвятили лучанам вокалісти гурту «DukeTime», який вперше виступив у Луцьку.

Концерт гурту «DukeTime» відбувся 17 листопада у Палаці культури міста Луцька.

«Ми вперше у вашому місті. Для нас ця перша зустріч з вами дуже хвилююча, оскільки ми розуміємо, що ми - відкриття для вас, невідомий колектив. Сподіваємося, що з цього концерту ви повернетеся з частинкою душі, яку ми несемо для вас і це буде початком нашої дружби, яка триватиме довгі роки», - звернувся до публіки тенор Микола Карабаджак.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОЛЕКТИВ, ЩО ВИКОНУЄ «МУЗИКУ-ОЛІВ’Є» ЗАВІТАЄ ДО ЛУЦЬКА. ФОТО





З перших композицій було зрозуміло, що гурт сподобався луцькій публіці, тож вже на початку виступу співаки закликали глядачів співати разом з ними. Для виступу виконавці обрали декілька українських пісень, першою з яких виконали композицію «Їхали козаки».






Гурт виконує як академічну, так і естрадну та народну музику. В його репертуарі - пісні багатьма мовами. Так, цього вечора одна з композицій лунала одночасно грузинською та українською.

Після цього «DukeTime» виконали пісні, «що є частинкою Одеси», почавши з «Хава нагіли». Вони зауважили, що, оскільки однією з найстаріших будівель у Луцьку є синагога, ці пісні можна вважати також частинкою Луцька.






Під час виконання арії з відомої комічної опери Вольфганга Амадея Моцарта «Весілля Фігаро» виконавці відзначили, що глядачі не відстали від швидкого ритму композиції, плескаючи у долоні.

Далі лунали джазові стандарти, серед яких славнозвісний «Караван». Пісню «Les Champs Élysées» з репертуару Джо Дасенна виконавці співали разом із глядачами, як і відому композицію Боббі Макферріна «Don't Worry, Be Happy». Народну пісню «Ти ж мене підманула» «DukeTime» присвятив волинським жінкам та виконав на мелодію «Sex Bomb».















«Ми з Одеси і ми любимо наше місто, тому ми бажаємо вам, щоб ви були щасливі у вашому місті, любили його і ми бажаємо йому процвітання», - звернувся до глядачів Микола Карабаджак перед тим, як виконати попурі з пісень про Одесу. Баритон Ігор Царук зазначив, що Микола – болгарин, який, незважаючи на труднощі, розмовляє українською.




Музиканти розповіли, що, розуміючи свій «неформатний» жанр, обрали шлях безпосереднього спілкування з глядачем.

«Ми вдячні, що ви прийшли на концерт, не знаючи нас, і сподіваємося, що частинка тепла, яку сьогодні ми дали вам, залишиться до наступної нашої зустрічі», - звернувся до публіки Микола Карабаджак. Під гучні оплески лучан, які вже не могли всидіти на місцях, співаки виконали пісню «Мій рідний край».











Публіка не бажала відпускати виконавців зі сцени без композиції на біс, тому «DukeTime» наприкінці концерту подарував збірку танцювальних хітів 1990-их, під які танцював увесь зал.






Для тих, хто бажав продовжити концерт принаймні на півтори години, виконавці пропонували придбати їхній компакт-диск.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus