USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Екскурсоводи у відпустці» відвідають хлібопекарню

7 Серпня 2014 17:45
Проект «Екскурсоводи у відпустці» запрошує усіх охочих на захоплюючу та насичену екскурсію по відомому луцькому хлібзаводу, - повідомляють організатори

Учасники проекту матимуть змогу побачити увесь процес виробництва хліба, починаючи від замісу тіста до безпосереднього випікання хліба та здоби. Екскурсія включатиме водночас із розповідями і демонстраціями ще й дегустацію різних сортів хліба та булочок.

Зі слів організаторів заходу, також відкриються двері кондитерського цеху «Теремно Хліб», де можна буде скуштувати все різноманіття солодких виробів: ніжне здобне печиво, фірмові теремнівські смаколики з листкового тіста, ароматні круасани з шоколадом, згущеним молоком та фруктовими конфітюрами.

Усімохочим пропонують взяти із собою пластикову пляшку води, а також, у випадку негоди – ще й бахіли, щоб слідувати санітарним вимогам підприємства. Халати видаються безпосередньо на заводі, перед стартом екскурсії.

Яскраві та позитивні емоції гарантовані. Чекаємо всіх перед входом до хлібзаводу «Теремно Хліб» (вулиця Підгаєцька, 13-Б) у п’ятницю, 15 серпня о 10:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вах-вах Показати IP 7 Серпня 2014 17:59
А медичні книжки? Чи можна усім у цех із туберкульозом і сифілісом приходити?
Вовк Показати IP 7 Серпня 2014 18:00
Безкоштовно круасанами будуть пригощати?
ursa Показати IP 7 Серпня 2014 18:16
Н-да. А фигня, что пятница и 10:30 - это разгар рабочего дня? :)
Лучанин Показати IP 7 Серпня 2014 18:48
Краще б звернули увагу на якість хліба та на ціни - таке враження,що в нас зараз контролюючі органи -"антимонопольний комітет та відділ по контролю за цінами теж у відпустці"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus