USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Епідемії свинячого грипу не було, - ПАРЄ

6 Червня 2010 12:22
За даними ПАРЄ, кількість підтверджених жертв AH1N1 по всьому світу виявилася навіть меншою, ніж при звичайних сезонних епідеміях грипу.

Комісія з охорони здоров'я Парламентської асамблеї Ради Європи звинуватила Світову Організацію Охорони здоров'я в необгрунтованому роздуванні паніки навколо грипу AH1N1.
З такою заявою, що спирається на незалежні дослідження, виступили представники комісії ПАРЄ.

Згідно з доповіддю ПАРЄ, пандемії грипу AH1N1 не було - кількість підтверджених жертв AH1N1 по всьому світу виявилася навіть меншою, ніж при звичайних сезонних епідеміях грипу.

Фахівці ПАРЄ заявили, що викликана ВООЗ паніка призвела до перезавантаження лікарень і розбазарювання коштів з держбюджетів.

А "Британський медичний журнал" прямо звинувачує ВООЗ у корупції. За даними видання, багато експертів Всесвітньої Організації мали фінансові зв'язки з фармацевтичними компаніями.

І не виключається, що про пандемію було оголошено саме під тиском виробників ліків.

Держави світу витратили мільярди доларів на запаси вакцини, більша частина якої так і залишилася незвикористаною.

Нагадаємо, що Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) відмовилася визнати завершення пандемії грипу H1N1. Після консультацій з незалежними експертами керівництво ВООЗ вирішило не знижувати максимальний, шостий рівень епідемічної небезпеки інфекції.Згідно з висновком комісії, моніторинг захворюваності на грип H1N1 слід продовжити, а також проведення заходів щодо профілактики інфекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маруся Показати IP 8 Червня 2010 12:01
Оце так, так. А звістку про такі справи пішли з санстанції. До Яцини звернемося із запитом, чи промовчимо..
про Яцину Показати IP 10 Червня 2010 16:57
а вона в масці не ходила, сама бачила. Зате скільки важливих зустрічей провела, нарад і роз*яснень, скільки прямих ефірів. Зірка! Можна подумати наші люди в те вірили, але на всяк випадок пролікувались анафероном майже всі :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus