USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Facebook запустив функцію розпізнавання облич на фото

19 Грудня 2010 18:13
Наступного тижня Facebook почне запуск своєї нової функції Tag Suggestions, яка дозволяє розпізнавати обличчя ваших друзів.
Поки що новинка буде доступною лише для американських користувачів, повідомив Watcher.

Tag Suggestions буде ідентифікувати обличчя на фотографіях одразу після завантаження. Якщо обличчя вже відоме системі, вона пропонуватиме ім’я людини, зображене на фото, якщо ні – в користувача буде можливість вписати свій варіант з переліку друзів на Facebook. Після цього достатньо натиснути кнопку Save tags, і люди, позначені вами або запропоновані сервісом, будуть віднесені до цих фото.

Для тих користувачів, яких турбує питання приватності при використанні технології розпізнавання облич, Facebook пропонує заблокувати таку функцію в налаштуваннях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Zheniok Показати IP 19 Грудня 2010 19:23
гон якись, точно сайт спецслужб
MrsPrime Показати IP 20 Грудня 2010 00:39
Після таких коментів на сайт заходити не хочеться. Шановні модератори якби ще з людську тупість можна було фільтрувати(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus