USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У дитячій бібліотеці Волині читатимуть «модну» літературу

2 Жовтня 2013 12:18
«Букет» книг до Всесвітнього дня бібліотек подарували Рожищенський районній бібліотеці для дітей благодійники.
Незабаром у бібліотеці можна буде почитати нові книги Андрія Кокотюхи «Таємниці козацького скарбу» та «Таємниці змієвої голови», Ірен Роздобудько «Арсен», Оксани Сайко «Кав’ярня на розі», Єфима Чеповецького «Веселі пригоди Мицика», Ірмгарда Койна «Дівчинка, з якою не дозволяли дружити», Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика», Іана Вайброу « Школа привидознавства Малого Вовчика» та «Капосна книга малого Вовчика» і ще багато цікавих книг про пригоди, людські стосунки та вигадані країни.
Зі слів завідувача бібліотеки Світлани Матвійчук, дитяча та підліткова література сучасних українських та зарубіжних письменників – найбільш запитувана серед юних читачів.
«Бібліотекар повинен пропонувати читачам щось новеньке, а власними силами нам не часто доводиться поповнювати фонд бібліотеки», - зазначає бібліотекар.
До слова, книги з’являться на полицях книгозбірні після реєстрації у бібліотечному фонді, а така процедура триває близько місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus