USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Футбол робить з чоловіків сексуальних насильників

28 Березня 2011 10:37
Результати нового дослідження, проведеного американськими фахівцями, показали, що після перегляду представниками сильної статі футбольних матчів рівень насильства в сім'ї може підвищуватися до 10%.

Про це інформує ГПУ .

Як виявилося, саме в цей час значно частішають дзвінки в поліцію від жінок, які зазнали фізичного нападу чи насильства сексуального характеру від власних чоловіків.

У свою чергу, розчарування результатами матчу або несподіваний програш улюбленої команди можуть призвести до неадекватної реакції фанатів і вивести їх з рівноваги. У результаті уболівальники, агресія яких не знаходить іншого виходу, проявляють жорстокість щодо своїх дружин або подруг, нерідко переміщаючи пов'язану з невдачею футбольного клубу злість на інтимну сферу. Максимом сигналів про напад фіксується, як було встановлено, протягом 1-2 годин після закінчення матчу.

На жаль, протилежної тенденції, відповідно до якої кількість звернень до правоохоронних органів могла б зменшуватися після перемог місцевих футбольних команд, виявлено не було.

Як пояснюють керівники дослідження, професор Девід Кард і доктор Гордон Даль, це пов'язано з тим, що негативні події впливають на душевну рівновагу людини завжди більшою мірою, ніж приємні сюрпризи, і можуть змусити її робити такі вчинки, про які згодом вона буде шкодувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus