USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Google хоче співпрацювати з розвідкою США

5 Лютого 2010 11:09
 
Інтернет-гігант Google та агентство США, відповідальне за зовнішню електронну розвідку та безпеку американської частини інтернету, близькі до підписання угоди про співпрацю у справі посиленого захисту кібер-простору. Про це повідомляє з посиланням на газету «Вашинґтон пост» українська служба «Голосу Америки».
Згідно з повідомленням, угода між Google та Агентством з питань нацбезпеки передбачає співробітництво двох структур у розслідуванні китайських кібер-атак. Google нещодавно попередив, що може покинути китайський ринок у зв`язку з цензурою урядом у Пекіні інтернет-пошуків та атаками на приватні поштові скриньки, переважно правозахисників.
Повідомляється також, нібито Google зацікавлений в досягненні угоди, яке не лише може гарантувати безпеку кібер-простору, але і приватність його користувачів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus