USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гоцалюку дарують краватки, Матвіїву- коньяк, а Верзуну – дітей

6 Січня 2010 13:52
Чиновники луцького муніципалітету виявилися традиційними у виборі подарунків своїм близьким. Зазвичай це парфуми, солодощі та сувеніри.
Заступник луцького міського голови Анатолій Пархом’юк  розповів «ВН», що особливих подарунків не пригадує. Цьогоріч чиновник дарував близьким класичні подарунки, - сувеніри і солодощі. А ось найоригінальнішим подарунком для себе він вважає вироби, зроблені його дітьми.
Інший заступник міського голови Петро Гоцалюк теж особливих подарунків на Новий рік не пригадує. Традиційним подарунком для себе вважає краватки від дружини. А ось їй Гоцалюк зізнався, що подарував цьогоріч парфуми.
Заступник луцького мера Борис Сорока зауважив, що питання про подарунки взагалі варто адресувати «комусь із молодих». Проте розповів, що власноручно виступив Дідом Морозом: рідним подарував ялинку, поклав під хвойне деревце подарунки. А ось що саме подарував – не зізнався.
Головний художник міста Ярослав Матвіїв на Новий рік дружині переважно дарує дрібнички, наприклад, декоративні вази. Матвіїву часто дарують пляшки коньяку. Хоча алкоголь, запевняє головний художник міста, він не вживає.
Заступник директора департаменту економіки, начальник відділу майна міської комунальної власності Луцькради Тарас Яковлев розповів, що цьогорічним цікавим подарунком для нього і його дружини стала новорічна поїздка у Карпати. Зазвичай коханій Яковлев дарує м’які іграшки, недорогі золоті прикраси і шоколад. А ось особливим подарунком для себе він вважає розкішне подарункове видання «Майстра і Маргарити», яке йому презентували на минулий Новий рік.
Директор департаменту соціальної політики Луцької міськради Петро Верзун теж традиційний у виборі подарунків – дарує м’які іграшки, парфуми А ось найдорожчий подарунок Верзун отримав цьогоріч – дружина подарувала йому донечку.
Довідково:
«ВН» опитали читачів, захотівши дізнатися, що кожен вважає для себе найкращим подарунком.  Більшість – 40,7 % - найкращим подарунком назвала «дрібничку, подаровану зі щирістю». На другому місці – гроші, які вибрало 23,2 % наших читачів. Книга як новорічний подарунок посіла третє місце, набравши 11,3 % голосів, парфумерія і косметика – 9,1 %, солодощі - 6%, усне привітання в оригінальній формі – 4,5 %, новорічна атрибутика – 3,3%, квіти – 1,9.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 6 Січня 2010 18:46
Якщо Вам щорічно дарують краватку, то про справжнє бажання варто задуматись :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus