USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Різдвяна історія» та подарунки: у Луцьку – фінал благодійної акції «Чужих дітей не буває». Фото

13 Січня 2020 18:04
Фіналом акції «Чужих дітей не буває», який організувала громадська організація «Ми плюс» стала п’єса «Різдвяна історія» за повістю Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня в прозі», яка відбулася у Палаці культури міста Луцька 13 січня.

Так, акція реалізовувалася з ініціативи Волинської обласної громадської організації «Ми плюс» спільно з департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради. Як відзначили організатори, першим етапом цієї акції був збір продуктів та солодощів у найбільших супермаркетах міста. Вже згодом із зібраних товарів волонтери сформували солодкі подарунки та продуктові набори. Сьогодні ж близько 500 малозабезпечених та кризових сімей родин, які виховують дітей з інвалідністю, отримали ці подарунки.
Втім, на початку дійства присутніх привітав радник міського голови Ігор Поліщук, який подякував громадській організації «Ми плюс» за організацію акції.

«Хочу всіх вас привітати з Різдвом, адже це велике християнське свято. Ісус Христос народився більше двох тисяч років тому. За цей час було дуже багато царів, правителів, диктаторів, які хотіли стерти це свято з людської пам’яті. Але сьогодні 2020 рік, і ми знову відзначаємо з вами свято Різдва Христового – це означає, що добре обов’язково переможе. Нехай Ісус Христос народиться у серці кожного з вас», - зазначив Ігор Поліщук та побажав присутнім миру, добра і злагоди.

Потому присутні глядачі, серед яких було чимало дітлахів, мали змогу переглянути різдвяну п’єсу, а вже згодом вони отримали подарунки.
Варто зазначити, що сьогодні відбувся фінальний акорд акції, однак волонтери також відвідали дитячий притулок у Рожищі, дім престарілих у селі Навіз, а 25 грудня організували неформальне свято для кризових сімей, де також вручали їм солодкі подарунки. До слова, щороку волонтери акції дарують свято майже двом тисячам дітей та майже п’ятьом сотням сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus