USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Гурт «ВВ» привіз до Луцька весну. ФОТО

1 Березня 2012 17:53
Легендарний український рок-гурт «Воплі Відоплясова» розпочав свій найбільший гастрольний тур із Луцька.

Концерт відбувся 29 лютого у кіноконцертному залі «Промінь».

Виступи у рамках туру присвячені 25-літтю творчої діяльності команди.




Як і обіцяли музиканти, у рівних пропорціях звучали відомі пісні, рок-хіти, романтичні балади, акустика. Гурт «ВВ» виконував як усім добре відомі композиції, так і ті, які звучали у Луцьку вперше.




Публіка, яка прийшла до «Променя», спочатку слухала «Воплі Відоплясова» сидячи. А уже з третьої пісні люди дали волю емоціям і почали підтанцьовувати.





Згодом фронтмен гурту Олег Скрипка й сам не витримав, і за своєю доброю традицією розпочав ходити по залу.





Перед кожною композицією Скрипка намагався коротко описувати історію гурту, у якому періоді пісні писалися. Так, «вевешники» зіграли кілька музичних творів періоду перебування у Франції. Самі хлопці назвали цей комплекс пісень «закустикою».





Кульмінацією концерту стало викоанння старої доброї пісні «Весна». Олег Скрипка зазначив, що якби 2012 рік не був високосним, то 29 лютого не було б, а концерт у Луцьку точно відбувався би 1 березня. Відтак заклики «весна прийде» звучали зі сцени дуже переконливо.





Концерт гурту «Воплі Відоплясова» тривав протягом двох годин. А опісля виступу найпалкіші шанувальники чекали омріяний автограф від кумирів.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Life Показати IP 1 Березня 2012 17:59
Большинство людей в верхней одежде, никаких декораций... стыдно за Луцк, что нет приличного концертного зала! :( А "Промінь" только чтобы деньги отмыть и никакого комфорта для тех, кто эти деньги и платит! :(
Zozulechka Показати IP 1 Березня 2012 18:33
Хай живе "ВВ"!!! Як мінімум до 50-річчя!!))
Анатолій Котлюк Показати IP 1 Березня 2012 21:28
істину кажете. це до речі комунальне підприємство. там б толкового хазяїна. заробляли б шалені гроші для міста на всіляких двіженіях
Знаючий Показати IP 1 Березня 2012 21:50
Ходять слухи по міській раді що "Буратіни" поклали око на Промінь і хочуть в цьому році його збанкротувати!
Петро Гоцалюк Показати IP 1 Березня 2012 21:59
Олег Скрипка-The Best!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus