USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Луцьк гулятиме Перемогу

4 Травня 2011 14:57
Луцька міська рада затвердила перелік святкових заходів у зв’язку з відзначенням 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, з метою вшанування ветеранів війни, полеглих воїнів, героїв фронту і тилу, учасників бойових дій, національно-визвольного руху.

У бібліотеках та навчальних і позашкільних закладах протягом травня триватимуть виставки тематичної літератури, фотографій та документів, уроки пам’яті, вечори спогадів, літературні години й бесіди, зустрічі з ветеранами, конкурси, краєзнавчі конференції, екскурсії та інші заходи, в тому числі, у різних мікрорайонах міста, - повідомили у Луцькій міській раді.

У Палаці культури міста Луцька 4 травня о 13:30 відбудеться концерт народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці «Подвиг» (9 травня о 14:00 год. у цьому ж закладі – його творчий звіт), а вже 5 травня о 14:00 - обласний фестиваль вокально-хорового мистецтва, виконавців розмовного жанру ветеранів війни і праці, національно-визвольних змагань, присвячений 66-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

6 травня об 11:00 відбудеться покладання квітів до Братських могил, пам’ятників, пам’ятних знаків у мікрорайонах міста, о 14:00 – урочистості в обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка.

Цього дня передбачається також зустріч міського голови Миколи Романюка з ветеранами, учасниками бойових дій.

Дню Перемоги буде присвячена легкоатлетична естафета вулицями Луцька, яка відбудеться 6 травня з 11:00 до 12:00.

Основні святкові заходи заплановані 9 травня. О 9:30 відбудеться урочистий хід від Театрального майдану до меморіального комплексу «Вічна Слава», а о 10:00 – мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятних знаків на меморіальному комплексі «Вічна Слава» за участю представників влади, громадськості, установ, підприємств, організацій міста.

Цього ж дня о 12:00 буде організована «солдатська кухня» для ветеранів війни в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Одночасно тут відбуватиметься велике свято «І оживе в піснях безсмертна слава Перемоги» за участю творчих колективів та окремих виконавців шкіл естетичного виховання, навчальних закладів та закладів культури міста.

Після цього, о 22:00, заплановано святковий феєрверк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
MuRzIk Показати IP 4 Травня 2011 21:23
Перемогу не "гуляють", а відзначають! От молодь пішла ...?! : (
Fire Показати IP 4 Травня 2011 22:54
Феєрверк ПриватБанк проплатить?! :)
1 Показати IP 5 Травня 2011 01:25
Гуляють пари попід ручку. А кого українці перемогли? А за кого свої голови поклали? За того, хто тепер( як і завжди ) каже , що обійшовся б і без нас.?
Ласковая Показати IP 5 Травня 2011 11:40
Не придирайтеся до слів. Нормально написано, що Луцьк гулятиме, відзначаючи Перемогу. В який би день тижня не випадало це свято, моїй сім'ї в цей день не прийнято працювати. До цього привчив дідусь, який воював і втратив двох дітей (їх застрелили фашисти ніби то за зв"язок з партизанами). І сина привчаю в цей день ходити до Меморіалу і шанувати память про людей, які загинули в роки війни.
АНЯ Показати IP 7 Травня 2011 17:05
Слава Україні, Героям Слава! Великий день!!!! Зустрічаємось на Меморіалі!:))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus