USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як луцькі велосипедисти «сіяли коноплі». ФОТО. ВІДЕО

12 Жовтня 2013 14:05
Велоквест із смішною назвою «Посіяла баба конопель» стартував учора близько 23 години на Театральному майдані у Луцьку.

У цікавій забаві участь взяло 30 учасників, яких розділили на 9 команд. При собі екстремалам дозволялось мати карту міста, телефон, фотоаппарат та засоби зв’язку з інтернетом. Формат гри - близький до "паніки", адже всі завдання видають одразу, та й час їх вирішення – лімітований. Загалом, для сміливців організатори підготували 16 завдань – відгадати вулицю, знайти певне місце, відшукати код та сфотографуватися там.



До слова, подібні квести відбуваються за будь-якої погоди: і у дощ, і у сніг.



Один із організаторів велозабави Тарас Тюлінський розповів Волинським Новинам, що раніше такі заходи проводили не рідше одного разу в місяць, а тепер – це перший квест з березня.

«Із погодою нам дуже пощастило, адже кататись було спекотно, а стояти на місці – холодно. На мою думку, усе минуло якнайкраще. До речі, у нас поповнення – чотири нових команди» - радісно поділився враженнями хлопець.



Зі слів спортсмена, цього разу перемогла команда «Троє із ларця». Переможцям вручили дипломи та грошові нагороди.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus