USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі велосипедисти вимагають від Романюка виконання обіцянок

28 Квітня 2014 09:17
Понад два роки луцькі велосипедисти чекають виконання обіцянки про спорудження в місті велосипедних доріжок. Наразі визріла інша проблема: власники велотранспорту змушені виїжджати на проїжджу частину більше дозволеної норми, адже узбіччя доріг засипані наметами пилу та сміття.

Про потребу навести порядок біля тротуарів заговорили місцеві активісти під час велопробігу, який відбувся 27 квітня на центральних вулицях міста в рамках фіналу обласного етапу акції «Серце до серця».

«Велодоріжки – то таке. Хоча б поприбирайте узбіччя вулиць, щоб нам було зручно ними пересуватися», – зазначив один із учасників велопробігу.

Велосипедисти називають себе одними із найактивніших учасників дорожнього руху. Тому і вимагають для себе хоча б елементарних зручностей на автошляхах. «Ми завжди долучаємося до благодійних та інших проектів, які йдуть на користь нашому місту. І ми долучилися до програми «Серце до серця» до збору коштів на потреби дітей із вадами слуху, – розповідає Артем Орлов. – Але що тепер можуть демонструвати велосипедисти, в який спосіб мають пропагувати здоровий спосіб життя, якщо їздити на велосипеді в Луцьку стає загрозливим для життя?»



«Приберіть цю пилюку і ці камені з узбіч, будь ласка. Бо нам дозволяється від бровки лише півтора метра їхати, а буває, з боку дороги після зими настільки брудно, що не можна їхати на тій відстані - треба три метри від бровки від’їжджати», – пояснює небезпеку ситуації інший учасник велопробігу.

Активісти розпочали збір підписів серед велосипедистів під зверненням до Луцького міського голови Миколи Романюка з проханням звернути увагу на прибирання узбіч. Учасники велопробігу активно долучилися до ініціативи і за перший день назбирали майже сотню підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2014 12:40
Романюк, місто за*рали твоя "професійна команда".... сідай на ровер і покатайся... відчуй смак життя!
Петро Показати IP 28 Квітня 2014 15:05
Не забувайте,що в нас ще немає пам,ятника Проні Прокопівні)... велодоріжки - то таке...
Євро Показати IP 28 Квітня 2014 19:54
Який порядок, яке чисто немає грошей на вулиці міста все пішло на сапалаєвку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus