USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Європейські дні добросусідства» - не скасували

7 Серпня 2013 15:30
«Європейські дні добросусідства» відзначать на кордоні двох країн – України та Польщі. Фестивалитимуть майже тиждень, з 9 до 15 серпня, - інформує УНН.
«Європейські дні добросусідства» відбудуться у селі Збереже на польському боці та українських Адамчуках, а також у Крилові та Кречеві. Щоправда, цього разу понтонного мосту на річці Західний Буг між двома останніми населеними пунктами не буде. Проте понтонний міст між Збережем і Адамчуками діятиме довше, ніж у попередні роки.

28 серпня польсько-українські зустрічі продовжать у Корчмині та Стаївці, а 7-8 вересня Дні добросусідства відбудуться південніше – у Мальховицях та Нижанковичах.
Фестиваль організовують органи місцевого самоврядування України і Польщі, а також Фонд духовної культури прикордоння з Любліна.
Нагадаємо, що захід відбувається щорічно з 2004 року. У програмі фестивалю передбачені молитви, зустрічі, концерти, виставки, спортивні змагання та дискусії для мешканців прикордонних територій.

Як повідомляли раніше, польська сторона мала намір скасувати фестиваль «Європейські дні добросусідства» через «яєчний інцидент у Луцьку» з президентом Польщі Броніславом Коморовським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus