USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Інтер закрив спортивне реаліті-шоу Шустера

25 Березня 2011 15:29
Інтер закрив проект Команда мрії, який випускала Студія Шустера. Причина - незацікавленість глядачів.

Про це інформує Кореспондент .
Команда мрії - спортивне реаліті-шоу за форматом Kick The Pros. Всеукраїнський кастинг проекту розпочався 19 січня, він вийшов в ефір 21 лютого і за аудиторією 18 років і старше в середньому мав рейтинг 2,29%, частку 9,17% за вибіркою Вся Україна і рейтинг 1,78%, частку 6,84% у містах 50 тис. +.

Крім прем'єрного спецвипуску, було випущено ще три і ще один - знято, всього планувався вихід 12 випусків. Зараз виробництво шоу тимчасово призупинено. Однак команда проекту сподівається, що він відновить свій вихід у новому сезоні.

"На жаль, не всі мрії збуваються відразу. Але ми не здаємося. Ми будемо продовжувати працювати й удосконалювати ідею, в яку ми віримо. Ми віримо, що програма знайде свого глядача. Ми знаємо, що наш ентузіазм вже підхоплений збірною України. Ми віримо в перемогу", - прокоментував ситуацію Савік Шустер.

Також він додав, що футболісти і тренери народної збірної мріють зіграти з національною командою і ця "мрія повинна здійснитися". Савік наголосив, що Інтер "підтримував всім, чим міг".

Права на формат Kick The Pros і його адаптацію належать телеканалу.

Зазначимо, далі просунувся проект Шустера Стань лідером!, про співпрацю з яким нещодавно заявили представники програми Євросоюзу Підтримка стабільного регіонального розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus