USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Інвестицію в майбутнє зробив «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк». ФОТО

21 Травня 2013 08:00
Благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» підтримав інтелектуальну еліту Луцька та нагородив найуспішніших учнів та кращого вчителя 2013 року цінними подарунками.

Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ірина Констанкевич від імені засновника фонду Ігоря Палиці, привітала кращих представників навчального-виховного процесу міста під час свята «Учень року. Вчитель року», що відбулось 20-ого травня у Палаці культури Луцька.

Більше двох десятків випускників 11-их класів шкіл міста - переможців всеукраїнських олімпіад, лауреатів конкурсів та турнірів отримали від благодійного фонду електронні книги з україномовним меню.

Головний приз, Ipad нового покоління, вручили кращому педагогу міста, вчителю музичного мистецтва Луцької школи№9, переможниці Волинського етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2013» Марині Приходько.

«Ті перемоги, які ми сьогодні увічнюємо, свідчать лише про одне – що наша нація, наша держава, має майбутнє. А майбутнє має тому, що інтелект проголошено «брендом» нашої держава. Тому що цей бренд стає тією запорукою, яка забезпечить впевненість у завтрашньому дні», - наголосила Ірина Констанкевич.

Вона розповіла, що відсьогодні у місті стартує стипендіальна програма від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» для переможців всеукраїнських олімпіад та турнірів, конкурсів, захистів наукових робіт у Малій академії наук.

За її словами, з початку навчального року кращі учні шкіл матимуть щомісячну стипендію у розмірі 200 гривень. Цей додатковий ресурс вони можуть використати, щоб більше читати та здобувати нові знання.

«Це є своєрідна інвестиція в майбутнє, яку вони зможуть повертати в рідне місто та рідну державу», - підкреслила Констанкевич.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus