USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ющенко продав ялинку за 3000 доларів, а Противсіх – за 200. ФОТО

25 Грудня 2009 16:52
У четвер ввечері у колонній залі київської мерії пройшов благодійний аукціон «Бал президентських ялинок». Кандидати у президенти прикрасили новорічні ялинки згідно з обраною концепцією, а тоді виставили їх на продаж.
Найдорожче цього разу було продано ялинку від чинного президента Віктора Ющенка. Її за 3000 доларів купив лідер Донецької «Нашої України». Він же виклав 2500 доларів за технократичну ялинку банкіра Сергія Тігіпка,– повідомляє TabloID.

Ось така в уявленні президента гармонія
Презентувала ялинку Віктора Ющенка під назвою «Гармонія» його кума-депутатка «НУ-НС» Оксана Білозір. У центрі президентської ялинки, як зауважила жінка, знаходиться лялька-мотанка, яка тримає на руках двох діток і символізує оберіг кожної сім\'ї. Як зазначила Білозір, на ялинці її кума – чимало солом\'яних зірочок, є свіжі яблука і груші, а також коралі з бубликів і цукерок, зроблені онкохворими дітьми.
Виручені від аукціону гроші призначені для одного з дитбудинків Чернівецької області.
За задумом організаторів «Балу президентських ялинок», кандидати в президенти прикрасили новорічні ялинки згідно з обраною концепцією.
Після короткої презентації кожна ялинка виставлялася на аукціон, а кошти, виручені з продажу, направлялися на благодійні цілі – до дитячого будинку «Діти о. Михаїла» (Чернівецька область), у якому проживає 270 хворих дітей.

Прем\'єрська ялинка з ТигрЮлею
 

Ялинка від Олександра Пабата
 

Антикризова ялинка Арсенія Яценюка
 

Ялинка з великодніми писанками від Олега Тягнибока

Спікер Володимир Литвин вирішив не заморочуватися
 

 Писанкарські мотиви і в ялинці Олега Рябоконя
 

Гурманська Михайла Бродського прикрашена яблучками, бубличками та круасанами

Ялинка-вишиванка від Інни Богословської
 

Хай-теківську ялинку Сергія Тігіпка купили на 500 доларів дешевше, ніж президентську
 

Халтурне творіння Василя Противсіха потягнуло аж на 200
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 25 Грудня 2009 17:15
Рекомендую читачам обов'язково зайти на сайт журналу TabloID (зсилк є на початку цієї новини). Там є фотоки ялинок ще і від інших кандидатів. Дуже цікаво.
seal Показати IP 25 Грудня 2009 17:19
Хай мені пробачать прихильники Яценюка, але його витвір мені сподобався найменше (хоча його й продали за 500 USD).
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 20:17
Яценюк десь з дитячого журналу вирізав , бо фантазії не вистачає чи що. А інші нічогенькі. Сподобалася ялинка в стилі хай-теківську С. Тигіпка, видно що має нові, цікаві ідеї.
Юка Показати IP 25 Грудня 2009 22:27
окрім Литвина там і Юля особливо не заморочилася своїм витвором, а про яценюківську взагалі мовчу... дивлячись на "чудо" Противсіха, складається враження, що окрім шарфів ніякої передвиборної атрибутики йому не виготовили.
Юка Показати IP 25 Грудня 2009 22:32
окрім іграшок, солодощів, папірців можна було ще й листівками з побажаннями прикрасити. дітям, думаю, було б цікаво дізнатися, що їм бажають самі кандидати у президенти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus