USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ювілей «Шахтаря» увійшов до найдорожчих вечірок планети

20 Травня 2011 11:42
Святкування 75-річчя футбольного клубу Шахтар увійшло до десятки найдорожчих приватних вечірок на планеті за останні роки.
Урочистості відбулися у Донецьку 14 травня 2011, – пише Кореспондент.
Генеральний продюсер всесвітньо відомої італійської компанії K-Events, яка займалася підготовкою шоу, Марко Балич заявив, що це найскладніше і найдорожче торжество, яке доводилося організовувати його команді на замовлення приватної особи.
За масштабністю ювілей гірників готовий посперечатися з напафоснішими святкуваннями останніх років – церемоніями відкриття і закриття останніх Олімпіад та Мундіалю-2010 у ПАР.
Офіційні представники клубу, наприклад гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін, не розкривають суму, в яку президентові клубу Ринату Ахметову, обійшлося це розкішне командне свято.
Проте джерело в клубі уточнило, що п'ять років тому, на 70-річчя команди, «Шахтар» витратив близько $ 5 мільйонів. Нинішнє ж торжество як мінімум втричі масштабніше, тому кошторис шоу-2011 повинен бути ніяк не менше $ 15 мільйонів.
У результаті серед найдорожчих приватних вечірок останніх років у світі ювілей донецької команди став п'ятим за валовими витратами. Ахметов і Ко в цій дисципліні поступилися лише двом весіллям (дочки індійського сталевого магната Лакшмі Міттала, а також російського мільярдера Андрія Мельниченка), церемонії відкриття курорту Atlantis the Palm в Дубаї і урочистостей з нагоди дня народження султана Брунею Хассанала Болкіаха.
Навіть найбагатший клуб у світі, мадридський «Реал», за словами Балича, не готовий витрачатися на подібні заходи з шахтарським розмахом.
«У нашому шоу ми використовували такі ж проекції, що були під час церемонії відкриття чемпіонату світу з футболу», – з гордістю каже генпродюсер K-Events.
Подібний розмах сам Ахметов пояснив просто: мовляв, все це робиться заради вболівальників. «Я вважаю, що вони це заслужили», – сказав він після багатогодинного шоу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яке МАРНОСЛАВСТВО!!! Показати IP 20 Травня 2011 12:07
За 15млн. скільком вболівальникам можна було б допомогти придбати житло, створити виробництво для зайнятості молоді, та ін. А так - люди стали свідками як мільйони вистрілюються салютом у небо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus