USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кафе «Карамель» перейменують на «Кобзарик» або «Тарасик»?

25 Травня 2010 15:37
Ковельська інтелігенція вимагає перейменувати міське кафе «Карамель», яке знаходиться у міському парку імені Тараса Шевченка – поряд із пам’ятником Кобзарю.

Про це пише «Волинь-нова».

Під цим відкритим зверненням поставили свої підписи депутати міської і районної ради, посадовці та громадські активісти.

Іще у 2006 році було розпочато будівництво цієї споруди. Ковельський міський голова Сергій Кошарук стверджував, що будується безалкогольне дитяче кафе.

Сьогодні тут розмістилися банк, страхова контора, студія східної мануальної терапії. Не дуже оригінальною є назва тієї частини, де відвідувачам пропонують дозвілля й відпочинок для малечі - «Карамель».

Тому інтелігенція вимагає перейменувати «Карамель» на «Кобзарик». А в приміщенні самого кафе використати елементи українського національного дитячого побуту та культури. Також розгорнути тут експозицію про життя і творчість Тараса Шевченка, встановити пільги для обслуговування дітей, які є інвалідами, сиротами, з багатодітних родин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Dd Показати IP 26 Травня 2010 11:50
А я думав, йдеться про Бровінську "Карамель")))
Всезнайко Показати IP 26 Травня 2010 18:33
А бровінську "Карамель" перейменують на пі...расик.
ss Показати IP 26 Травня 2010 18:44
доречі до уваги журналістів кафе називається не "Карамель" а "КАРМЕЛЬ"-краще читайте напис і воно дійсно дитяче і алкоголь там не продається
Юлія Показати IP 26 Травня 2010 21:41
До речі, саме від назви гори Кармель (що на Святій землі) пішла назва ордену кармелітів. Це так, довідково.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus