USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Караоке на Майдані» знову змінює прописку

2 Грудня 2009 19:06
З 20 грудня проект «Караоке на майдані» виходитиме на СТБ. Про це повідомляє прес-служба каналу.
У середині грудня у автора та ведучого програми Ігоря Кондратюка закінчується контракт з «1+1». З його словами, вдалий досвід співпраці з СТБ – участь у журі проекту «Україна має талант» – сприяв тому, що він вирішив прийняти пропозицію каналу – інформує Телекритика.
«Зараз СТБ, на мій погляд, – головний шукач талантів в Україні. А саме цією справою я займаюсь вже не один рік», - цитує прес-служба ведучого. Окрім цього Ігор Кондратюк увійде до складу журі другого сезону «Україна має талант». «Караоке на майдані», як і раніше, виходитиме в неділю зранку. Однак конкретний слот трансляції поки що не визначено.
Також перехід пана Кондратюка на СТБ пов\'язаний з запуском талант-шоу The X Factor, яке канал придбав у жовтні цього року. У цій програмі він виступить не лише в якості члена журі, а і як креативний продюсер.
«Для нас дуже важливий досвід Ігоря у створені цього проекту. Він як ніхто інший знає, що таке відбір кращих вокальних талантів та їх подальшого розвитку», - зазначив генеральний директор СТБ Володимир Бородянський. - Що ж до «Караоке», то це легендарний проект і ми дуже раді, що на СТБ на одну легенду стало більше. З Ігорем приємно працювати, він професіонал. Думаю він швидко увійде до нашої команди, і стане обличчям каналу».
Нагадаємо, «Караоке на майдані» виходило на «1+1» з 2007 року, до цього проект транслював телеканал «Інтер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 22:09
логічний перехід, СТБ спеціалізується на подібного роду шоу
Українець Показати IP 3 Грудня 2009 10:44
Більшість відомих тележурналістів починали свій шлях саме з СТБ,тому цей канал без заперечень являється кузнею кадрів.
Ліга КВН Волинь Показати IP 3 Грудня 2009 13:14
Кондратюк молодець , вміло продає свій продукт, та і я думаю на СТБ йому буде зручно, це канал шоу!
Українець Показати IP 3 Грудня 2009 13:44
Більшість відомих тележурналістів починали свій шлях саме з СТБ,тому цей канал без заперечень являється кузнею кадрів.
Тома Показати IP 3 Грудня 2009 15:46
Кондратюк РУЛИТ!!!
Пройдисвіт Показати IP 16 Грудня 2009 12:16
І правильно. Подібні передачі якраз у стилі каналу, який спеціалізується... перепрошую... спишіяліжуєччя (кажучи мовою журналівок самої каналії СТБ) на масовому враженню глядацьких мізків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus