USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Комедіанти Голохвастов та Проня Прокопівна побувають у Луцьку

19 Серпня 2013 21:03
«Головне у людини не гроши, а натурально ХВорма, вченість».

На луцькому іподромі у парку Лесі Українки демонтсруватимуть комедію із міщанського побуту зі співами й танцями за постановкою Михайла Старицького – «ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ», інформують організатори заходу.

Ведучі постановки майже справжні Свирид Петрович Голохвостий -«Голохвастов», Пріська Прокопівна Сірко - «Проня Прокопівна.

На імпровізованій сцені актори продемонструють, як легковажний цирульник, Свирид Голохвостий, вирішує вигідним шлюбом виправити своє матеріальне становище. Сподіваючись на власну привабливу зовнішність, Голохвостий починає залицятися одразу до двох дівчат, але народ знає: за двома зайцями побіжиш, жодного не спіймаєш.

Зі слів організаторів, усім зацікавленим варто з собою прихопити захист від комарів, але жодного алкоголю чи тютюнокуріння під час кіноперегляду не дозволено.

Захід відбудеться 23 серпня, о 21:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уркаїнець Показати IP 20 Серпня 2013 10:06
Якщо в спонсорах зявиться зомбувальник Медведчук зі своїм анти Українським вибором... не раджу вам йти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus