USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Конфуз: канцлер Німеччини не знає, де на карті столиця

25 Травня 2012 12:49
Канцлер Німеччини Ангела Меркель «провалилася» на уроці географії – під час зустрічі з школярами вона не змогла правильно показати, де розташований Берлін.
Про це повідомляє ТСН.
Конфуз стався на відкритому уроці в одній із берлінських шкіл. Учням дали завдання позначити на карті міста, де народилися вони та їхні батьки.
Знайти свою «малу батьківщину» ‒ Гамбург ‒ запропонували і канцлеру. Меркель вирішила спочатку визначитися з розташуванням Берліна, але замість цього, на загальний подив, вказала на територію Росії.
Щоправда, як зазначають журналісти, карта була контурна, і розмітки на ній майже не було.
Нагадаємо, що «географічними ляпами» відомий і український президент Віктор Янукович. Так, в інтервʼю Wall Street Journal в 2011році він, говорячи про Чехію, називав країну Чехословаччиною, яка, як відомо, розділилася в 1992 році.
А під час однієї з прес-конференцій він переплутав Білорусь та Болгарію, забувши, що у Білорусі немає виходу до моря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ Показати IP 25 Травня 2012 15:39
Канцлерсько-меркельський та януковиче- президентський дебілізм...
WeGeR Показати IP 25 Травня 2012 16:33
Нам би такого де.. як Меркель...
ПРОХОЖИЙ Показати IP 25 Травня 2012 18:40
Втім я бачу Ангелу Меркель на концертах видатних музикантів світу - переважно "класиків" . Наш Паганель слухає кіркорових , галкіних та інших звйозд.Нема чого порівнювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus