USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Креативну рекламу Subaru знімали в Києві

18 Листопада 2009 16:24
Популярний серед інтернет-користувачів рекламний ролик авто Subaru, виявляється, знімали в Києві. У ньому, зокрема, можна впізнати Європейську площу та Майдан Незалежності.
Виробництвом ролика займалося агентство Leo Burnett Sydney. Рекламна компанія має назву «All 4 The Driver»/«Все для водія» і покликана змінити характер бренду цього авто.
До цього піарщики для Subaru як правило робили наголос на технологічних досягненнях. . Нова ж рекламна кампаня покликана додати людяності й емоційності – пише «Друга Смуга»
Перший ролик кампанії називається «Crowd Rider» («Верхи на юрбі»). Його завдання - продемонструвати, як Subaru буквально носить своїх клієнтів на руках.
Ролик знімали у Києві і Криму. А музику написала компанія SoundTree в Лондоні, використовуючи голоси всесвітньо відомого хору College Choir.
Цікаво, що ще раніше ідею «ми носимо своїх клієнтів на руках» вже використовували в  ролику палива BP Ultimate Unleaded. Щось подібне можна побачити і в  ролику банку Halifax.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 18 Листопада 2009 21:21
А ролик дійсно креативний. Таку рекламу приємно дивитись. А те, що зйомки проходили в Україні, так тут нічого дивного. Зараз у нас багато хто й чого знімає. В нас же це робити вигідно в комерційному плані - дешево і сердито.
Dmytro Показати IP 19 Листопада 2009 14:04
Дуже гарна та якісно знята реклама!
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 22:00
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus