USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Куди поїхати у липні: світові зірки та запорізькі козаки. ФОТО

23 Червня 2013 09:00
З 12 по 14 липня в рамках міжнародного музичного фестивалю «The Best City.UA-2013» відбудеться ярмарок виробів Петриківського розпису, а запорізькі козаки представлять масштабну реконструкцію «Хотинської» битви.

Міжнародний музичний фестиваль «The Best City.UА» цього року представить не лише концерти популярних світових і вітчизняних рок-зірок, а й народні промисли і традиції дніпровського регіону, - інформують організатори.

У рамках фестивалю відбудеться ярмарок виробів традиційного Петриківського розпису, широко відомого далеко за межами України. У минулому році в ЮНЕСКО була подана заявка про надання Петриківському орнаментальному мистецтву статусу всесвітнього нематеріальної спадщини.

З 12 по 14 липня на фестивалі «The Best City.UА-2013» театр козацького бою «Спас» представить етно-шоу «Як козаків на Січ приймали» та реконструкцію Хотинської битви 1621 року. У шоу театру «Спас» будуть задіяні 200 козаків, 16 коней, 25 гармат, загін лучників і 2 козацькі чайки.

До спортивної програми фестивалю включено Чемпіонат України з вейкбордингу - дуже видовищного виду спорту, що поєднує в собі елементи воднолижного слалому, акробатики та стрибків.

Колону байкерів на «The Best City.UА-2013» очолить глава оргкомітету фестивалю і перший віце-прем'єр Кабінету Міністрів України Олександр Вілкул: «Цього разу я з радістю поїду на фестиваль на мотоциклі, в колоні байкерів з України та Росії. Нещодавно з дружиною порахували, що за 10 років я проїхав за кермом мотоцикла понад 100 тисяч кілометрів».


Музиканти головного хедлайнера фінального дня фестивалю «The Best City.UА-2013» - групи «Scorpions» збиратимуться до Дніпропетровська з усього світу - з Америки, Німеччини та Польщі. 14 липня в «Новоселиці» «Scorpions» представлять спеціальний фестивальний сет «Rock'N'Roll For Ever», який включає в себе найкращі пісні за сорокарічну історію групи.

Нагадаємо, з 12 по 14 липня на міжнародному фестивалі «The Best City.UА-2013» виступлять близько ста артистів з України, Росії, Німеччини, Великобританії та Італії. Зокрема хедлайнери фестивалю: «Scorpions», «Hurts», «Mumiy Troll», «Guano Apes», «Enter Shikari», «Lacuna Coil», «Ленінград», «Сплін», «Бі-2», «Нічні Снайпери», «Дельфін», «ВВ»,«Kozak System», «ТНМК» і «Мотор'ролла».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus