USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ласкаво просимо на Марс. ФОТОРЕПОРТАЖ

14 Березня 2013 10:00
Фотограф Reuters Джим Уркарт недавно побував на Марсіанської пустельній дослідній станції, яка була побудована і управляється марсіанських співтовариством, - інформує Вigpicture.ru.

Науково-дослідний центр вивчає можливості освоєння людиною Марса, використовуючи в якості місцевості пустелю штату Юта. З 2000 року в цілому більше 100 невеликих екіпажів займалися дослідженнями на станції.

Вчені, студенти та ентузіасти працюють разом. Всі вони носять скафандри, балони з повітрям і живуть на невеликій базі з обмеженою кількістю електрики, продуктів харчування, кисню і води. Уркарт відвідав станцію під час перебування там екіпажу 125-ої місії EuroMoonMars B.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus