USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Легенда хард-року Deep Purple знову в Києві

25 Березня 2011 11:21
Легенда хард-року Deep Purple знову в Києві. Музиканти прилетіли в Україну одразу після виступу в Москві. Сьогодні на концерті українським фанатам пообіцяли багато сюрпризів.

Про це інформує Перший національний канал .

Вони приїхали зі свою першою любов’ю, мотоциклами, зустрічати свою другу любов - Deep purple.

- Deep purple – это музика, котороя стимулирует тебя изнутри так же самое, как и дорога, - навстречу каким то екшнам, навстречу емоциям - та же самое Deep purple - так же самое мотоцикл.

Дорога і близькість зустрічі так завели київських байкерів - батька та сина, що вони, не чекаючи концерту, самі почали співати легендарну Smoke on the water.

- Динь-динь-динь - рок форева.

Поміж мотоциклів затесався і залізний кінь зятя Юлії Тимошенко - Шона Карра. Музикант каже - просто заїхав сказати темно-фіолетовим hallo.

Шон Карр:

- Я люблю Deep purple, я просто приїхав, щоб сказати привіт, це все, я не з дитинства фанатію, в дитинстві я слухав панк.

Зустрічати дідусів хард-року приїхали і батько з 14-ти річним сином із Ялти. Молодший Бєлюшкін привіз гітару, на якій грає в рок-групі. І мріє аби на ній залишився і підпис Яна Гілана.

Іван Бєлюшкін, шанувальник Deep Purple:

- Меня подсадил отец, я впервые услышал Smoke on the water и меня понесло просто.

Першим з літака виходить клавішник Дон Ейрі, за ним з паличкою вокаліст - Ян Гілан. Музиканти одразу приїхали в Київ після вчорашнього концерту в Москві – подейкують, Гілану було зле. Тому від горілки, запропонованої журналістами, він відмовляється. На відміну від вічного учасника групи - барабанщика Яна Пейса. На закуску сало. Поки Пейс їсть, Гілан обіцяє сюрпризи на концерті

Дон Ейрі, клавішник Deep Purple:

- Я думаю, ми підготуємо для українців щось особливе, але я не буду розкривати таємницю.

Челябінську 4 дні тому музиканти виконували "Очі чорні", тепер від них чекають українську народну. Журналісти запитують також, чи будуть музиканти співати для президента України, як часто співають для їхнього палкого фаната - Дмитра Медведєва, в якого вони вчора були на чаюванні перед концертом. Музиканти питають: а хто наш президент?

Дон Ейрі, клавішник Deep Purple:

- Оh, who is she?

- Its him.

- Oh.

Після чого їдуть у п’ятизірковий готель відсипатися - під ревище мотоциклів. Юному фанату - рокерові дісталися два автографи - від вокаліста і барабанщика. Автографи від решти музикантів батько з сином їдуть просити в готель, де зупинилися Діп Парпл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus