USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка перемогла у телешоу і виграла 30 тисяч. ФОТО

8 Листопада 2010 18:53
Сертифікат на 30 тисяч гривень отримала 29-річна Світлана Андрейчук (фото 1). Автомаляру із Луцька ця інвестиція потрібна для того, щоб створити нову автомайстерню по фарбуванню автомобілів.

Як повідомляє «Дело», голосували за кращий проект у студії телеканалу ICTV вісім відомих українських бізнесменів: власників і топ-менеджерів. Серед них – генеральний директор інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа, президент «Українського Медіа Холдингу» Борис Ложкін, співвласник і генеральний директор компанії «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський, член ради директорів групи компаній «Мрія» Андрій Гута, банкір Олександр Морозов, співуправляючий партнер ICON Private Equity Кирило Дмитрієв, президент фонду «Євролаб» Андрій Пальчевський і голова правліня Міжнародного фонду «Єдиний Світ» Едуард Прутник, – пише «ВІП».

Експерт Оксана Єлманова, засновниця групи компаній FIM, яка допомагала лучанці захищати перед інвесторами ідею автомайстерні, оцінила її сильні сторони.

«У дівчини є досвід роботи в цій індустрії, є профосвіта та реальні цифри під цим. Світлана здатна повернути інвестиції за два місяці. Більше того, вона вже інвестувала у власну майстерню 70 тисяч гривень. Єдиним «м’яким» місцем є те, що вона представляє занадто чоловічу справу. З’явитися тут і заявити: «Я хочу в цій справі брати участь» – все одно, що прийти і сказати: «Я хочу бути першим космонавтом», – висловилась вона.

Під час обговорення інвестори підкидали учасницям цікаві ідеї. Наприклад, Кирило Дмитрієв запропонував:

«Світлано, в бізнесі дуже важливо старатися відрізнятися від конкурентів. Сьогодні люди люблять на машинах малювати красиві малюнки – всіляких тигрів і тому подібне. Такі машини менше крадуть, тому що вони дуже помітні. Ви думали про таке розширення сервісу, який би допомагав розширенню бізнесу і отримувати більше грошей?»

На це підприємець-початківець охоче відповіла: «Так, міркувала, тому що в нас про це вже багато людей запитували. Зараз домовляюся з другом, молодим парубком, який може надавати такі послуги – у нього є аерограф. Він може намалювати все, що завгодно. Дуже гарно малює».

Бізнес-проект ще однієї учасниці програми, 22-річної Катерини Яголди (фото 2) – створення в місті Володимирі-Волинському салону-ательє «Tien rēve» («Твоя мрія») з виготовлення весільних і вечірніх суконь, сподобався засновнику групи компаній «Текстиль-Контакт» та співорганізатору Українського тижня моди Олександру Соколовському.

«У вас дуже хороший і правильний бізнес-план, складений грамотно і зі знанням справи, - підтримав ідею початківця модельєра Олександр Соколовський. - І я хочу вам запропонувати допомогу, приблизно 10 тисяч гривень - це матеріали для першої колекції і просто основні матеріали. Тобто я пропоную вам кредитну лінію поновлювану, постійно діючу від мого підприємства під назвою «Текстиль-контакт», де, я думаю, знайдуться всі тканини, які вам потрібні».

Едуард Прутнік, засновник фонду «Єдиний світ», так само вирішив допомогти Яголді перетворити в реальність його красиву мрію - мати свій власний великий дизайнерський салон.

«Якщо мріяти про правильні речі, то мрії збуваються. Я хочу від фонду «Єдиний світ» профінансувати повністю ваш проект, - сказав він Катерині в ефірі програми. - Правильно мрійте і все буде добре!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
студент Показати IP 9 Листопада 2010 14:30
ну що скажеш- молодці дівчата. розумні .горді і красиві-не мріють про принца що все принесе на блюдечку-а трудяться думають.нехай у них все вийде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus