USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Лучани плакали від весняної «Містерії любові»

18 Квітня 2011 14:38
Прем’єра вистави «Містерія любові» Народного театру-студії «ГаРмИДер» зібрала 17 квітня аншлаг у Луцькому районному будинку культури.

Актори «проколені потребою любові» змусили глядача навіть заплакати.

«Наша вистава абсолютно весняна», - зазначає керівник театру-студії «ГаРмИдЕр» Руслана Порицька.

Називають гармидерівці свою нову, авторську, «оголену» постановку «молитовним триптихом», де вони представили три різні історії чоловіка та жінки: «Весняна медитація», «Божевільна тиша» та «Нічне видіння».
До речі, першу частину «Весняна медитація» театрали показували на фестивалі «Кордон 835» минулого року, інші ж дві – зовсім нові.

«Головним матеріалом для трилогії «Містерія любові» стала наша фантазія. Прислужилися їй українська народна творчість і твори Лесі Українки, Райнер Марії Рільке, Богдана Бойчука, Людмили Таран, Валерія Іллі, Романа Гриньківа, Priscilly Hernandez, гурту «Moyaband» та інших», - розповідають у ГаРмИдЕрі.

«Картинки з уяви, тексти і музика переосмислювалися, переживалися, перепліталися… Дуже довго усе це було суцільним гармидером! Але з нього врешті таки постали три оголені та чарівні історії про Любов… Любов, яка, здається, навіть трохи більша за Кохання. Тепер нам дуже хочеться, аби ці історії когось надихнули, окрилили, подарували мрію. Врешті, щоб вони дали можливість зрозуміти, що Весна прийшла і треба поспішати нею тішитися!», - йдеться на сайті театру.

Зібрала «гармидерівська» прем’єра повен зал, через що не всі змогли побачити дійство.

Насамкінець вистави гармидерівці сказали: «Ми всі проколоті потребою любові», - вказуючи на глядачів. Усі аплодували стоячи, а дехто навіть плакав.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павло Показати IP 18 Квітня 2011 16:24
Більше фотогафій можна глянути на сайті «ГаРмИдЕра» — http://garmyder.org/ljubov-premjera-foto/
Марія Доманська Показати IP 19 Квітня 2011 16:23
Прошу вибачення. Автор фото - Андрій Михайлов.
Автор фото Показати IP 24 Квітня 2011 11:53
Всі фото взяті звідси: http://mykhailovphotography.blogspot.com/2011/04/blog-post_18.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus