USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк з Рівним - у фіналі БУМу

16 Травня 2010 18:56
В ефірі телеканалу «Інтер» 16 травня відбувся показ другої півфінальної гри проекту «Битва українських міст»

У цій програмі за путівку до фіналу змагалися команди Дніпропетровська, Луцька та Одеси, - пише сайт проекту.

Перемогу луцькій команді приніс досвідчений боєць «Великого БУМу» Антон Скорняков. Суперникам Луцька не пощастило за підсумками трьох раундів підвести до участі у фінальному конкурсі гравців, що вже долали перешкоди «Великого БУМу». Тому новачки у цій дисципліні Анатолій Мороз з Дніпропетровська та Євген Гросу з Одеси нічого не змогли протиставити волинському патріотові. Дніпропетровську не допомогли навіть 20 бонусних секунд, завойованих у попередніх раундах.

Смугу перешкод для півфінальної гри ускладнили: на «Іронії долі» довелося перестрибувати не палицю, а так звану «щітку», шар вазеліну на «Володарі кілець» був у два рази товстіший, а барабан «Точки кипіння» обертався у кілька разів швидше.

Втім це не завадило луцькій команді «200 гривень», капітаном якої був Сашко Положинський, здобути перемогу.

За результатами двох півфінальних ігор, у фіналі проекту уже змагатимуться Рівне та Луцьк. У наступному півфіналі це право виборюватимуть Вінниця, Чернігів та Львів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СаньОК Показати IP 16 Травня 2010 19:36
Молодці!!!
Олежик Показати IP 24 Травня 2010 01:42
Лучани - так держати, шкода, що до коман6ди не приєднався D. Artis UK - все ж як не як, а з Луцька. Хоча мене все влаштовує, хочу, щоб наші перемогли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus