USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьких першокурсників заохочують млинцями. ФОТО

26 Вересня 2013 21:04
У рамках студентського фестивалю «Lutsk for students», який відбувається в нашому місті з 20 по 27 вересня, близько двох десятків студентів частували млинцями в «Луцькому Діснейленді», а також розігрували цінні призи.

Як розповіла Волинським Новинам організатор фестивалю, голова Волинської обласної Колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України Ольга Кревська, такий фестиваль у нас проводиться вперше. Основна його мета – познайомити першокурсників, які приїхали навчатись у Луцьк, з нашим містом.

Протягом шести днів охочі, які долучились до фестивалю, відвідували тематичні заходи, знайомились з історією міста, з його міським головою, а також розважались.

Кінцевим маршрутом сьогоднішнього дня став «Луцький Діснейленд». Тут студентів чекали конкурси з цінними призами від спонсорів: флешки, книги, та все, що може пригодитись у навчанні. А окрім частування смачними млинцями, всі охочі могли спробувати себе у приготуванні цієї страви.

Як розповів студент-першокурсник Луцького національного технічного університету Богдан, за дні фестивалю він встиг побувати і на грі луцької «Волині», а також - в гостях у міського голови.
Враження у хлопця, як він каже, тільки позитивні:
«Це чудова можливість для першокурсників познайомитись не тільки одне з одним, але й з містом. А також гарно провести час».

Серед місць, яких не було в програмі фестивалю, студент-«першачок» хотів би відвідати інші ВУЗи, а також Волинський обласний суд:
«Гадаю, першокурсникам це було б цікаво», - додав він.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Студент Показати IP 26 Вересня 2013 23:38
Хай краще першим робочим місцем заохочують
студент інший Показати IP 27 Вересня 2013 11:19
там де кревська - сміхота і профанація. де першокурсники, які першокурсники? вони на парах. А кревська піариться.
інша до іншого Показати IP 27 Вересня 2013 12:21
я там була!було класно, тільки трохи холодно. І до твого відома, пари до обіду, а це було після. Хто ж тоді ці люди на фотках?Сміхота це говорити те, чого не знаєш
студенточка Показати IP 27 Вересня 2013 15:26
і я там була ....першокурсниця Колежду технологій бізнесу та права...дуже дякую організаторам..було класно))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus