USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький гітарист зіграв з «НЛО». ФОТО

24 Вересня 2013 11:55
Гру на незвичному перкусійному інструменті «spb instrument» (аналог ханга) у поєднанні з гітарою послухали лучани у п'ятницю ввечері під час другого концерту Анатолія Гернаденка в Луцьку.

Так, перший виступ Анатолія настільки сподобався лучанам, що культурне об’єднання «100 Вт» ще раз запросило музиканта до Луцька.

«Сталося так, що я за останні три дні вдруге у Луцьку, і я цьому дуже радий. Мені надзвичайно сподобався Луцьк – він мені нагадує моє рідне місто, Білу Церкву. Тут так само можна за 40 хвилин на маршрутці проїхатися з одного кінця міста в інший», - посміхається музикант.
ЧИТАТИ ЩЕ: «ІНСТРУМЕНТ-НЛО» ПОЧУЛИ ЛУЧАНИ. ФОТО. ВІДЕО
Отож, другий концерт Анатолія відбувся в ресторані «Талісман». Дійство відбувалося у напівтемряві, в таємничій східній атмосфері. Звук незвичайного інструмента гармонійно поєднувався зі східним інтер’єром. Деякі з відвідувачі ресторану слухав концерт з заплющеними очима, адже, зі слів самого музиканта, ханг – це не музика, ханг – це стан.
Як розповів Анатолій Гернаденко, музика spb-інструмента чудово звучить у поєднанні з флейтою та арфою. А цього разу лучани отримали нагоду почути, як звучить цей інструмент з гітарою.

Так, лучанин Дмитро Кухарук, познайомившись з Анатолієм Гернаденком за півтори години до концерту, виявив бажання зіграти разом з ним, акомпануючи на гітарі. Навіть за такий короткий час хлопцям вдалося «злити» звучання двох інструментів у завершену цілісну композицію. Сумісна гра двох музикантів настільки захопила глядачів, що хлопцям довелося зіграти разом ще не одну композицію – щоправда, їм довелося імпровізувати прямо на сцені.

До слова, на spb-інструменті важко зіграти будь-яку мелодію, через те що на ньому можна відтворити лише 5 нот із семи.

Після концерту усі бажаючи могли доторкнутися до spb-інструмента та самому створити незвичайні звуки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus