USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький театр розпочав новий сезон. ФОТО

15 Вересня 2013 15:00
Прем’єрою – виставою за мотивами казок Корнія Чуковського «Айболить та Бармалей» розпочав 38 сезон Волинський академічний обласний театр ляльок.

У день прем’єри, 15 вересня, у фойє театру юних та дорослих глядачів вітали Принц та Принцеса. Цього дня зал театру був переповнений маленькими лучанами та їхніми батьками.






Директор та художній керівник театру Данило Поштарук звернувся до глядачів: «Я сьогодні порушу традицію та розпочну з господарських питань, як це не дивно. Вже 38-й рік я виходжу на сцену та думаю «де ж цього разу протече дах». Це приміщення збудоване у 1890 році. У минулому році розпочали перекривати наш дах, частину робіт виконали у цьому році, завершити їх планують протягом найближчого місяця. Таким чином ми врятуємо приміщення для майбутніх поколінь. Будівля витримала 120 років і простоїть ще стільки ж, і наші юні глядачі приведуть колись сюди своїх діток. За акустичними властивостями такі зали можна полічити на пальцях однієї руки».

Директор театру повідомив, що у новому сезоні на сцені театру покажуть приблизно 20 різних вистав. Серед них прем’єри – вистава «Руде бісеня» за п’єсою Бели Юнгера та вистава за п’єсою Богдана Стельмаха приурочену до двохсотріччя з дня народження Тараса Шевченка «Тарас».



Привітати глядачів та театралів прийшли вихованці Луцького ДНЗ №36.



Режисером-постановником прем’єрної вистави став Олександр Іноземцев, художником-постановником – Василь Безуля, постановником танців – Володимир Замлинський. Юні лучани із захватом спостерігали за виставою, яка супроводжувалася чисельними музичними номерами.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus