USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Львівянин розчарувався у галицьких меценатах і шукає їх на Волині

1 Листопада 2009 12:17
Автор унікальної у своєму роді книги про футбольну атрибутику у монетах –львів’янин Роман Ярошевич – звернувся до Волинської асоціації колекціонерів «Паритет» із проханням знайти фінансування для її видання. Адже грошей ні у Федерації футболу України, ні у меценатів Львова не знайшлося. Про це репортера «Волинських новин» повідомили у асоціації «Паритет».
Наразі «паритетівці» ведуть переговори з волинськими бізнесменами, аби ті профінансували видання.
 

Перший тайм, як називає автор початкову збірку, вже повністю готова до друку. Книга має назву «Монета грає у футбол» і розповідає про історію футболу, головних гравців та події футбольного світу спорту через монетні зображення.
Інформацію для збірки автор збирав протягом багатьох років, відвідуючи матчі та вивчаючи історію футболу у багатьох країнах світу. Свою любов до гри мільйонів Роман Ярошевич вирішив сумістити із своїм другим захоплення — нумізматикою.

Книга, як вважав автор неодмінно зацікавить львівський комітет по підготовці до Євро-2012. Проте помилився. Відмовили у видавництві і керівництво галицького футбольного клубу «Карпати».
На сьогодні автор назбирав матеріалу для впорядкування двох наступних збірок — другого та третього тайму і сподівається на підтримку волинян, зокрема керівництва місцевої команди «Волинь». Для видавництва книги за останніми підрахунками потрібно близько 80 тисяч гривень з розрахунку, якщо тираж становитиме 2 тисячі примірників. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хвілолог Показати IP 2 Листопада 2009 11:17
"Львівянин" ...., А що, апостроф в українському правописі вже відмінили?
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 16:39
Цікава книга але жалко що немає меценатів або навіть інвесторів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus