USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Малюк запам’ятав всіх президентів США і усі штати

29 Квітня 2011 11:51
У США 2-річний вундеркінд зміг запам'ятати величезну кількість інформації з iPhone своїх батьків, в тому числі усіх 44 президентів США по порядку.

Рокфорд Рамірес з Каліфорнії зміг назвати всі американські штати і їх столиці, також багато країн світу. Його розумовий розвиток на кілька порядків вище своїх однолітків, пише "ТСН.ua".

Секрет генія дитини, за словами його батьків, криється в iPhone. Вони заявили, що цей мобільний телефон прискорює тягу малюка до знань.

Дитина вперше почала використовувати iPhone у віці від 18 місяців. Відтоді, за допомогою різних додатків, Рокфорд дізнався про історію та географії.

"Він любить грати з нашим iPhone і IPad. І якось вони допомогли йому вивчити і зберегти величезну кількість інформації", - розповів батько дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus