USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Майстер-клас: лучан безкоштовно навчать робити дарунки до Пасхи.ФОТО

28 Квітня 2013 19:00
До Великодня готуються у місті. Потішити дітей та спробувати свої сили пропонують активісти Луцька. Так, безкоштовний майстер-клас «Пасхальне яйце з фетру» відбудеться 2-ого травня о 15:00 в крамниці для креативних та творчих «КітГорошко». Магазин розташований на території Книжкового пасажу - вулиця Лесі Українки, 35,а.

Організатори розповідають: традиція дарувати на Великдень фарбовані та яскраві яйця має давню історію. Мовляв, ще у часи римського панування, вирушаючи на аудієнцію до імператора, люди повинні були принести з собою так званий дар. Ті, хто мав можливість, дарували золото та коштовності, інші ж приносили те, що було в домі. Марія Магдалина, вирішивши повідомити імператора Тіберія про воскресіння Христа, прийшла в Палац з одним білим яйцем. Побачивши імператора, Марія вигукнула: «Христос воскрес!» І простягнула йому свій дар. Тіберій прийняв яйце, але відповів, що повірить у Христове воскресіння тільки тоді, коли біле яйце в його руці стане червоним. Він ще не встиг договорити, як шкаралупа забарвилася в яскраво-червоний колір. Імператор, вражений дивом, вимовив: «Воістину воскрес!».
Тож, з того часу і до сьогодення збереглась традиція дарувати пасхальні яйця.

Так, власне, на безкоштовному майстер-класі , усі охочі зможуть виготовити м’який Великодній сувенір з тканини, що має назву фетр.

Організатори обіцяють: присутні навчаться працювати з цим матеріалом та власноруч виготовляти великодні подарунки для себе чи для близьких.




Попередній запис на майстер-клас за телефоном 095 170 15 50, або безпосередньо в крамниці «КітГорошко».


Додатково:

Фетр - це матеріал зі зваляної вовни. З нього виготовляють іграшки, прикраси, сумки, обкладинки на паспорт, за допомогою нього декорують та оздоблюють одяг, взуття тощо. Плюси цього матеріалу : великий вибір кольорів, різна товщина та щільність, легко пришивається та приклеюється, не є сипучим, з ним легко працювати навіть без використання швейної машинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus