USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Microsoft випустить власний планшетний комп'ютер

9 Червня 2011 12:20
Microsoft розглядає можливість створення планшетного комп'ютера на пару з компанією Texas Instruments.

Повідомляється, що пристрій, який буде випущено під торговою маркою Microsoft, з'явиться на ринку до кінця 2012 року, пише УРА-інформ.

Тайванські виробники стануть партнерами корпорації в цьому проекті. Інформації про технічні характеристики планшета поки немає.

Спостерігачі ж вважають, що в основу гаджета міг би лягти представлений тиждень тому процесор TI OMAP4470. Ця "система на чіпі" об'єднує два ядра ARM Cortex-A9 з тактовою частотою до 1,8 ГГц, два ядра ARM Cortex-M3 і графічний прискорювач PowerVR SGX544.

В якості програмної платформи MS-планшет буде використовувати Windows 8. ОС одержить інтерфейс, оптимізований під сенсорні дисплеї, браузер Internet Explorer 10 з поліпшеними засобами апаратного прискорення рендеринга веб-сторінок і підтримку ARM-процесорів.

Спостерігайте за оновленнями рубрики «Техніка» на сайті ВолиньМаркет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus