USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Минулий рік приніс Google 6 з половиною мільярдів доларів

22 Січня 2010 11:46
 
Чистий прибуток американської компанії Google, що володіє найпопулярнішим у світі інтернет-пошукачем, за підсумками 2009 року склав 6,5 мільярда доларів, що на 54% більше від показника за попередній звітний рік, коли прибуток склав 4,2 мільярда доларів.
«У Google був сильний четвертий квартал, за підсумками якого наша виручка збільшилася на 17%», - заявив виконавчий директор компанії Ерік Шмідт.
«Враховуючи, що світова економіка переживає тільки перші дні свого відновлення, подібне завершення року є для нас видатним. Діяльність в 2009 році підкреслила силу нашої управлінської команди, стійкість бізнес-моделі компанії, темпи відновлення наших продуктів і рівень наших технічних служб - все це продовжувало зростати, незважаючи на економічний спад. Вступаючи в 2010 рік, ми з величезним оптимізмом розглядаємо сферу інтернету і будемо продовжувати інвестувати в розробку технологічних нововведень на благо не лише наших клієнтів і користувачів, а й усього веб-простору», - додав глава Google.
Загальна виручка компанії за підсумками 2009 року також збільшилася, склавши 23,7 мільярда доларів проти 21,8 мільярда за 2008 рік.
Зростання показників пояснюється успішним ходом програми зі скорочення витрат, а також збільшенням доходів від реклами, що розміщується на сторінках пошуку в Google, – інформує Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus