USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На лучан чекають модні вихідні

6 Травня 2016 18:38
Лучан переконуватимуть, що українська мода доступна кожному. Модна подія Lutsk Fashion Weekend відбудеться 10-12 червня у Арт Галереї центрального універмагу Луцька.

Луцьк – сучасне місто, що стрімко росте та розвивається. Люди прагнуть краси, краси у всьому. Масштабні модні покази проходять нині у Києві та Львові. Відвідавши Kyiv Fashion Week та Lviv Fashion Week, можна впевнено сказати, що люди цікавляться розвитком української моди, підтримують українських дизайнерів та купують одяг, зроблений в Україні. Lutsk Fashion Weekend має на меті представити нові та вже відомі імена.

Захід триватиме 3 дні (п’ятниця, субота та неділя). Під час дійства представлять колекції жіночого, чоловічого та дитячого одягу, аксесуари від українських виробників. Бажаючі зможуть придбати вподобані речі та підтримати цим українську моду. Основний меседж події – «Українська мода доступна кожному!». Серед покупців дизайнерських речей організатори проведуть розіграш путівки до Європи від нашого партнера – туристичної агенції Joinup (м. Луцьк).

На покази можна буде потрапити із запрошеннями та придбаними квитками. Showroom працюватиме у режимі Opendoor.
Серед учасників Lutsk Fashion Weekend 2016 будуть:

Andre Tan
Marta Wachholz
Anna Sorel`
Zhanna Tril
Belle Bizarre
NAT Atelier
Edelvika
KUMA
kitti_one_
Mariana Kushnir ACCESSORIES
ПАРА SOLO та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 6 Травня 2016 20:41
нарешті....нове і модне у Луцьку
лучанка Показати IP 7 Травня 2016 09:07
Жоден з українських дизайнерів не називається українською, придумують модні імена, наслідують когось. Свого імені-прізвища соромляться. І мови. А можна ж було рухати українську моду, ідею у світі і заявляти гордо про себе як повноцінна нація!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus