USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На бюлетені написали слово з трьох букв. Голос зарахують Януковичу?

7 Лютого 2010 23:19
Під час підрахунку голосів на виборчій дільниці у селищі Цумань на Волині члени комісії на одному з бюлетенів побачили навпроти прізвища кандидата в президенти Віктора Януковича нецензурне слово із трьох літер.
Про це «ВН» розповіли волинські «бютівці».
Наразі члени комісії у Цумані не можуть дійти згоди, чи зараховувати цей акт волевиявлення як голос на користь кандидата в президенти від Партії регіонів, чи визнати бюлетень недійсним.
Довідково:
У частині 6 статті 76 Закону у країни про вибори президента України йдеться: «У виборчому бюлетені для голосування виборець робить позначку «плюс» («+») або іншу, що засвідчує його волевиявлення, у квадраті напроти прізвища кандидата на пост Президента України, за якого він голосує». (виділення наше – «ВН»).
Разом з тим у пункті 26 статті 78 цього ж закону йдеться, що недійсними вважаються виборчі бюлетені, у яких зроблено більш як одну позначку проти прізвищ кандидатів або не поставлено жодної позначки; або ж якщо неможливо з інших причин встановити зміст волевиявлення виборця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ура! Показати IP 8 Лютого 2010 03:20
Конечно добавить, ведь он (ВЯ) так "его" (голос) хочет, что уже сам себя поздравил. Что-то мне это напоминает... Может 2004?
kozak Oleg Показати IP 8 Лютого 2010 07:53
По законодавству цей бюлетень вважається не дійсним - оскільки, на бюлетені находиться більше одної позначки, що суперечить закону України про вибори.
Сашко Показати IP 8 Лютого 2010 10:09
За бардак на виборах маємо подякувати нашому горе-гаранту ЮЮ ( Юді Ющенку ).Двоє моїх сусідів, неходячих,НЕ ПРОГОЛОСУВАЛИ,бо, згідно дурного закону-потрібна довідка з лікарні,що вони неходячі і хто ж їх мав би занести до лікарні? А скільки таких людей по місту,області? Так що дякуємо ЮДІ!
faBULA Показати IP 8 Лютого 2010 12:20
Нєбось там було написано "ЗЕК"?
seal Показати IP 8 Лютого 2010 18:06
Нєа, скоріше щось з цього "kut", "pik" або "lul". :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus