USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Fashionday назвали ціну дизайнерського одягу. ФОТО

11 Червня 2012 15:51
Вбрання, яке, мовляв, у свій час могли дозволити собі лише високопоставлені особи або ж королі, презентували під час луцького Fashionday у нічному клубі «Золото». Зокрема, присутні модниці розказали, у скільки їм обходиться оригінальне вбрання від «своїх» дизайнерів.

Так, гламурне дійство 9 червня відбулось у місті уже втретє.

«Родзинкою» програми, яка зібрала кілька десятків лучан та гостей міста стала колекція в стилі прет-а-порте від торгової марки Marina Zaniuk, створила яку, власне, мама керівниці модельного клубу Галина Занюк.






Під час представлення ведуча зауважила, що плетений гачком одяг у свій час був доступний лише поважним особам, зокрема еліті. Більш того, створене вручну вбрання було коштовним подарунком і для королів. І не дарма, бо ж в’язані вироби, які «пахли» швидше осінню, аніж літньою спекою, чи не найбільше зацікавили луцьку публіку.

Зокрема, гість дійства Сергій зауважив, що із представленого найбільше йому імпонує саме ця колекція. Мовляв, такі речі приємно бачити на дівчатах не лише на подіумі, а й у повсякденному житті.

Щодо деяких інших виробів, чоловік усміхнувся: «Красиво, звичайно, але на вулицю одягнути можна далеко не усе».
«Можливо, я чогось не розумію, але як в таких купальниках можна купатися?» - висловився він стосовно колекції купальників від студії «New mod».






До слова, студія є організацією студентського бюро від Луцького національного технічного університету, який очолює модельєр-дизайнер Анна Дідух.

Зокрема, 4 її учасниці – Ольга Деревич, Ірина Омелянюк, Лілія Чередько та Ольга Павлівська, презентували під час дійства свої дипломні роботи.

Колекція «Файна дівка». Ольга Деревич. Луцьк.


Колекція «New Tradition». Ірина Омелянюк. Луцьк.

Колекції «Аеліта». Лілія Чередько. Луцьк.

Колекція «Канзаші». Ольга Павлівська. Луцьк.

«Показ для мене, - це, першою чергою, можливість показати роботи своїх студентів, підштовхнути їх до розвитку та сприяти новим ідеям», - прокоментувала модний захід Дідух.

«Окрім того, тут, звичайно, з’являється змога порівняти свою творчість з колекціями інших», - додала вона. Так, на луцький Fashiоnday прибули гості із Рівного та Львова.

Щодо колекції, власне, самої Анни Дідух, то саме вона завершила перший блок показу, участь у якому взяли саме волинські дизайнери. Так, вона презентувала колекцію «Біле –це не чорне, Чорне – це не біле» - сукні, які за словами дизайнерки, можна вдягати на випускні та весілля.




Зокрема, у коментарі «ВН» дизайнер додала, що на наступний рік планує представити широкий публіці весільну колекцію. Анна Дідух запевнила, мовляв, такого ще ніхто не бачив.

Подивитись на прекрасне прийшли і багато чоловіків. Вже майже традицією стало те, що через подібні заходи, представники сильної статі пропускають футбол. «Знаєте, я не зміг стриматись і не прийти», - усміхнувся присутній на дійстві Андрій.

Однак, більшість чоловіків на такий захід прийшли не просто так: на одних із подіумів дивились їх дочки, на інших – кохані.

Незважаючи на своєрідність та незвичність для пересічного людського ока колекцій, гостя Fashionday Мар’яна зауважила, що саме опісля таких вечірок суттєво поповнює свій гардероб. Мовляв, за ті кошти, за які можна придбати підробку відомого європейського бренду, тут в Україні є можливість купити оригінальне вбрання «ще не дуже іменитого національного дизайнера».

«Так, на зимовому Fashionday (гостею якого стала київський дизайнер Анастасія Зайцева – «ВН») мені страшенно сподобався комбінезон з колекції Зайцевої. Пізніше ми зустрілись в Києві. Індивідуальне замовлення коштувало мені 1600 гривень», - розповіла Мар’яна.

«Найбільше з представленого імпонує взуття Шабалової (рівненська дизайнерка Анна Шабалова – «ВН»), а що стосується оригінльних спідниць львівянки Юлі Стахів, то скажу більше: сама такі носила», - усміхнулась Мар’яна.



Зокрема, додала дівчина, речі «наших» дизайнерів тим оригінальні, що виконуються лише у кількох екземплярах. Тобто проблема, яка характерна більшості виробництвам, коли перша лінія – дуже високої якості, а решта, себто масове виробництво, у якості втрачає, відпадає сама собою.

«З кожним таким показом, або ж показом вищого рівня, наприклад, як Lviv Fashion Week, ціна того чи іншого виробу закономірно зростає, то ж дизайнери намагаються брати участь у таких заходах», - висловилась Мар’яна.

Натомість дизайнерка Анна Дідух зауважила, що загалом на попит на вбрання покази не впливають. Мовляв, більше комерційного ефекту - від публікацій в журналах.

До слова, із своєю колекцією Дідух відвідала і львівський модний захід.

«На відміну від заходу у Львові, у нас все якось по-домашньому. За рахунок того, що організації значно менше, то вийшло якісніше і, скажімо так, тепілше», - додала Мар’яна.

«У Львові у роздягальнях – страшний хаос: всі бігають, падають, поспішають. Тут же значно спокійніше», - усміхнулась вона.

За словами спостережливої модниці, яка встигла побувати на подібних заходах і у Львові, і Києві, і Варшаві, українські дизайнери навчились створювати не лише альтернативу відомим брендам, а й презентувати щось нове.

«З року в рік ми стараємось покращити якість нашого заходу, усунути недоліки, взяти краще та, звичайно, удосконалюватись», - наостанок додала організатор усього дійства Марина Занюк.

«Якщо все буде добре, наступний такий захід організуємо вже восени», - пообіцяла вона.

Колекція футболок від «Fashion studio». Луцьк.





Анна Шабалова. FASHION TIME. Рівне.




Зоя Романова. FASHION TIME. Рівне.






Тетяна Блажкова. FASHION TIME. Рівне









Тим часом «за кадром»

















Підготувала Альона ТРОХИМЧУК
ФОТО Миколи МАРТИНЮКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Літо Показати IP 11 Червня 2012 17:50
Жодної речі не купила, тому що жодна не варта уваги...,а ще й в так званій модельній школі...,фу!
оленка Показати IP 11 Червня 2012 18:29
Цим в'язаним "крючком" кофтинками від мами Марини Занюк явно не вистачає "жуткіх розочєк". А взагалі, за всім цим дійством плаче сайт ragu.li
Юля Показати IP 11 Червня 2012 21:15
Класні фотки :) і цікаво написано!
Oleg1982 Показати IP 11 Червня 2012 21:49
У пані під ніком Літо, напевно дні почалися недобрі...Захід прикольний і школа модельна також чудова...Марину Занюк з Днем народження))))
читачка Показати IP 11 Червня 2012 22:57
статя шикарна,фотографії неймовірні,одразу видно,що попрацювали професіонали! моделі дуже гарні,словом показ сподобався)
Сашко Показати IP 12 Червня 2012 06:54
ой ну я в захватi! :)
Ирина Показати IP 12 Червня 2012 07:25
Дешево и безвкусно, село...
ВСЕ ТУПАКІ Показати IP 12 Червня 2012 10:13
Прикольно, а головне стильно!!! Це наша землячка!!! Це наше місто!!! ми повинні за своїх горою стояти!!! А ви всі жиди заздренні - одівайтесь на Гумі!!!
Зірка Показати IP 12 Червня 2012 12:58
Маринка молодець!!! Розумашка і сонечко, ще б всі стільки працювали, як вона. а кому що не сподобалось, так замість того, щоб фиркати - допоможіть, підтримайте, візьміть на себе частину підготовки, спробуйте того хліба!! хіба багато у нас людей, які просто з доброї волі, абсолютно задарма роблять щось для рідного міста?!! все добре, а наступний показ буде ще краще!!!
ДК Показати IP 12 Червня 2012 21:52
Чим ви кичитесь і чому радієте? Параду безвкусих тряпок? Дітям в сиротинець хоча б перерахували пару грн чи на іншу благодійність, Марина Занюк піариться аж зі шкіри лізе
Вікторія Показати IP 12 Червня 2012 23:07
дуже гарно.в захваті!
Лю Показати IP 13 Червня 2012 16:22
Сайт Рагу.лі це дійство вже оцінив. Салют чорним тухлям до купальників і кофточках в дирочку на жирових складках.
Зеник до Лю Показати IP 15 Червня 2012 01:07
це точно Рагу ...лі..))
Бугагага Показати IP 13 Червня 2012 20:09
страхоття.. фууу. все тупакі, стій за це горою і носи це злидоття. купи ВСЕ)))))))))))))))))))
Юристка Показати IP 14 Червня 2012 09:35
Ой, а знаєте хто така взагалі ОТА Анна Дідух!!! Вона сама пару років тому закінчила Політехнічний, і зараз строїть з себе великого професіонала!!! Вся її крутизна стоїть за грошима і звязками її батьків! Сама вона нічого з себе не представляє!
ЛЬОЛЯ Показати IP 14 Червня 2012 12:08
Ідея гарна,дівчата мрлодці!!! а хто така Анна Дідух? перший раз таке і`мя чую!!
Марися до ЛЬОЛЯ Показати IP 14 Червня 2012 15:40
Погоджуюсь, ідея гарна! А хто така ця дизайнерка Дідух невідомо, а ще й учениць має! Мабуть просто дєвочки - студентки з політєха, де вона викладає, ТІПА її подружки !!! Дєвочки - підлизи !!!
серж Показати IP 22 Червня 2012 23:13
да,повно ще в нас жовчогінних змій! Впевнений,що такі негативні коментарі могли залишити лише самотні,нікому не потрібні,заздрісні дівулі,на яких без огиди не глянеш. А той хто знає Маринку та Анюту ніколи такого брєда не напише. Заздріть далі,гримзи. А краще знайдіть собі когось,напоїть*на тверезо на таких ніхто не клюне* і задовільніться. А вся та жовч вас поглине.
Хатуль Мадан Показати IP 23 Червня 2012 22:18
фу, блін((((((((((
Хакер Показати IP 1 Вересня 2012 00:01
Ні, це реально повна "хрень", майже нічого тут в реальності не поносиш.
Юлька Показати IP 26 Жовтня 2012 20:01
Анна Дідух дуже класний дизайнер, вона працює над собою і має багато нагород...а хто її обсирає і не знає про неї, то хоча б мовчіть!!! Беру багато гарних нарядів які дуже подобаються людям..
Нууууу... до Юлька Показати IP 16 Липня 2015 12:10
Ви студентка яка платить ій хабарі за рисунок та живопис?
Та,що мовчати не буде Показати IP 27 Листопада 2013 09:43
Юлечко, а Вам Анюта теж ссилочку кинула на ці образи, адресовані самій Анні Дідух? А Ви спотикаєтесь, так репутацію їй піднімаєте??? Вважаю, що цей "дуже класний дизайнер", як Ви кажете,- людина мало культурна,пихата і не дружелюбна. Бо скільки не читала відгуків про Анну- все негатив. Позитив пишуть лиш її родичі та подружки, яких вона кличе на допомогу! Хай маму з татом ще попросить!!!
Знаючий Показати IP 24 Грудня 2013 20:39
Це напевно написала жінка, чоловік якої не рівно дихає до Анюти, тому вона сидить в дома і піниться від злості.
Нармальна до Знаючий Показати IP 5 Січня 2014 23:49
То ця Дідух довго ДІВОЮ ходитиме...))) У неї поклоннікі такі... Як не жонаті, то бухарікі чи під кайфом! Творчі такіх люблять!!! А ви ще хочете якійсь там показ нармальний!
111 до Нармальна Показати IP 13 Січня 2014 12:50
Ти взагалі навіть не знаєш, що вона вже давно має стосунки з ВІ......, краще слідкуй за своїми стосунками.
+++ до 111 Показати IP 28 Січня 2014 18:22
ХТО НА ЧУЖЕ ЗАЗІХАЄ-ТОЙ СВОГО НЕ МАЄ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus