USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Ягодині був п’яний дебош

29 Липня 2011 10:51
Увечері четверга, 28 липня на пункт пропуску «Ягодин» приїхало троє п’яних чоловіків, які хотіли згодом втекти від прикордонників.

Усе почалося з того, що увечері, близько 22:00 в пункт пропуску «Ягодин» на великій швидкості заїхав автомобіль BMW української реєстрації, - розповіли у відділі з питань взаємодії та зв"язків з громадськістю за ЗМІ Держприкордонслужби.

Різко розвернувшись, автівка намагалася так само швидко виїхати. Однак прикордонний наряд зупинив авто засобом примусової зупинки транспортних засобів «Кактус». Автомобіль зупинилася.

В машині було троє чоловіків. На вимогу прикордонників пред’явити документи та вийти з автомобіля з автомобіля не відреагували. Більше того - зачинилися всередині.

Прикордонники повідомляють, що після «пояснень їм про відповідальність», двоє все ж вирішили вийшли з автівки. Третього правоохоронці витягнули силоміць, «застосувавши газовий балончик та спеціальні засоби».

Як з'ясувалося, порушники перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі затриманих доставлено в прикордонний підрозділ до розгляду справи у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VCS Показати IP 29 Липня 2011 12:25
Алкоголь та ще і газовий балончик... гарно хлопцю дісталося! :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus